5 ting min hud er pænt taknemmelig over – Line Hoffmeyer
Beautylyfe Hverdagsemner

5 ting min hud er pænt taknemmelig over

 

Okay, så nu tager narcissismen fart, men seriøst, den skal vel være veletableret for at lave en blog. Om sig selv.

Jeg har ret dejlig hud. Det er ikke mad, der er grunden, for så ville jeg også have en ret dejlig mave. Og det vil dem der kan lide en 7-8 ekstra kilo i den region helt sikkert også mene at jeg har.

Men min hud har, i modsætning til mave og hofter,  aldrig vist tegn på for mange frysefritter, og som du kan læse her, har jeg ellers har ordnet min fair share af dem. Til gengæld har jeg arbejdet mange år i Matas, og det har gjort mig til lidt af en skincare-fanatiker.

Så her kommer fem ting jeg ALTID har holdt mig meget strikst til og som helt klart er skyld i min hudsituation:

 1. VASK DINE PENSLER – minimum en gang om ugen. Det er så overset en ting! Jeg ved at så mange af mine veninder er pææænt ligeglade med præcis det her tip, og netop derfor har jeg lagt det som nr. 1. Pensler holder altså på alle mulige bakterier. Og seriøst, du har heller ikke lyst til at påføre makeup med en brugt toiletbørste, vel? Nej! Det er så overhovedet heller ikke det samme, men det skal du også lade være med.
  Der er bakterier i børster og pensler, også selvom man synes at de ser top rene ud. Få dem vasket, hvis du vil undgå unødvendige urenheder.
 2. FIND DEN RIGTIGE FOUNDATION – det er pengene værd. Jeg selv bruger Estée Lauders Doublewear Foundation i farven Desert Beige, og den er min hellige gral. Den holder så absurd godt, selv efter 40 tequilashots og vild dans en sommernat i Alanya sidder den som den skal. Man kan ikke ønske sig mere af en foundation, end hvad den her kan. Altså med mindre man kunne ønske, at den forbrænder en 7-8 kg hvis påført i maveregionen, selvfølgelig.
  Du kan købe foundationen lige her, hvor du faktisk lige sparer 120kr 😉
 3. RENS – hver morgen og hver aften. Når man bruger makeup, giver det forhåbentlig sig selv, at den skal renses af om aftenen inden man går i seng. Men selv hvis du ikke har haft den helt tunge krigsmaling igang, er det altså smart at få huden renset. Den primære grund til at rense er nemlig ikke nødvendigvis makeup, men forurening fra alt det der er i luften, som er enormt hårdt ved huden.
  Jeg selv bruger Biotherm men det er efter min vurdering vigtigere at prioritere en god creme end en god rens, da det jo i sagens natur er begrænset hvor længe din rens får lov at sidde og virke.
 4. SKRUB – cirka to gange om ugen. Det her punkt er måske ikke altafgørende for en ren hud, men det er altafgørende for hudens ‘finish’, og hvad er en ren hud overhovedet værd uden finish? I know, ret meget. Men giv den alligevel lige det sidste nøk. Huden i ansigtet har døde hudceller, hvis du ikke skrubber dem af. Når de er væk trænger fugten bedre ned. Og score: din foundation kommer til at sidde – cirka-skud-fra-hoften – 11,3% bedre.
  Jeg bruger Clarins eksfolierende face scrub, som er helt fantastisk! Den skrubber det, den skal, væk uden at udtørre huden.
  Den kan købes lige her 89 kr billigere end normalpris.

 5. FUGT – hver morgen og hver aften. Når man har renset huden, bliver den altså helt fu**ed af ikke at få fugt. Stort set alle renseprodukter fjerner al den forurening huden har været udsat for i løbet af dagen, men dermed også hudens eget fugtlag. Renseprodukter kommer dermed let til at udtørre din hud. Hvis det ønskede resultat er en udtørret og skallende hud, skal du dog for gud skyld holde dig laaaangt fra fugt.
  Jeg selv sværger til (det her er cirka så religiøst som det bliver – jeg stopper nu så ateisterne også kan forstå mine referencer) SkinBest-serien fra Biotherm. Den er til aldersgruppen 20-30 år, da den ikke er decideret aktiv, altså anti-age, men i stedet beskytter huden mod alt det, den bliver udsat for i løbet af en dag, og dermed primært FOREBYGGER aldringstegn. Serien indeholder Spirulina, som er en grøn alge – I know man kunne vel lige så godt hoppe på stranden og kyle lækre alger lige i hovedet, det er vist alligevel, hvad vi alle har lyst til, ikke? Okay så, men Biotherm anvender altså algen helt perfekt. Den er nemlig spækfyldt med vitaminer og mineraler. Og nej, cremen lugter ikke ulækkert af tang, alger og andet godt fra havet; den dufter super dejligt!
 6. HA! I troede der var fem, nu blev I snydt. Drik. Vand. Punktum.
  Jeg selv har altid drukket virkelig meget vand, og jeg er overbevist om at det har hjulpet mig ret meget. Men så igen, jeg har heller aldrig tørstet over en længere periode, så who knows. Ej, seriøst. Drik vand. Hvis du vil have pæn hud. Og normal tarmflora.

 

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svar
  Kimmie
  11. juni 2018 at 19:24

  Elsker allerede din blog, og hvad er det, tredje opslag eller så noget?🤷🏼‍♀️
  Bare et tillægsspørgsmål til børste-rens, snakker vi bare vand eller neutral sæbe?

  • Svar
   Linedansen
   11. juni 2018 at 19:46

   Hvor er du sød!
   Mere end vand, det fjerner ikke bakterier. Neutrals sæber er helt sikkert en mulighed – ville bruge deres shampoo/bodyshampoo.
   Selv bruger jeg babyshampoo, da det er noget af det billigste man kan finde, men som ikke indeholder noget forbudt. Det er altid super rent, fordi babyer skal kunne tåle det. På den måde slider det ikke hårene på dine børster/pensler.

   • Svar
    Kimmie
    11. juni 2018 at 20:22

    Arh, ja selvfølgelig ! Og har det allerede i hus, inkl. En baby – så vil da begynde på lidt mere. Har også gjort det alt for sjældent🙈

 • Svar
  Cæcilie
  13. juni 2018 at 9:33

  Her blev jeg snydt. Jeg troede, der stor “FEM TING MIN HUND ER PÆNT TAKNEMMELIG OVER”. Ikke at det ikke er fint med fifs til huden, jeg blev bare pinligt begejstret over et crazy dog lady-indlæg. Måske det kommer senere 😉

  • Svar
   Linedansen
   13. juni 2018 at 16:28

   Hahaha, sorryyyyy

Svar