5 ting far aldrig skal læse… – Line Hoffmeyer
Beautylyfe Hverdagsemner

5 ting far aldrig skal læse…

Selv om min far er den sødeste, mest støttende og trofaste læser, der skriver søde beskeder om hvor god bloggen er, så tænker jeg at det må få en ende. Og den er nået allerede. Far, jeg elsker dig, men klik væk nu!

Så, til alle andre end min far – onkler, elever på skolen, hvor jeg underviser og den slags bekendtskaber:

Jeg tror, du skal blive tissekone-model, hvis du kan skrive under på at du aldrig har haft røde knopper efter en barbering. Og så skal du, lige som min far, omgående stoppe med at læse det her blogindlæg og bruge din tid på at tjene penge på det mirakel, du har kørende for dig. SMUT!

Til alle jer andre: Min dejlige veninde Roomie, som jeg flyttede til København med i 2014 og boede med i to år og to lejligheder skrev til mig i går aftes:

 

Så her kommer listen: 5 trin til at undgå et rød-knoppet fun-area.

 1. Keep it clean. Det hele. Lad være at brug et blad, der allerede har været brugt. Lige som sidst vil jeg pointere, at du jo ikke vil bruge en toiletbørste til at barbere dine damedele med. Nej, det er stadig ikke sammenligneligt, men jeg vil alligevel også lige rejse flaget for, at denne katastrofe undgås. Fordi der ikke kommer til at foregå særlig meget hårfjerning og andre åbenlyse grunde.  Der kommer bakterier i din skraber. Uanset hvad. Brug en ny.
  Og vask det for bakterier inden fældning af urskov. For real. Det er vigtigt. Og brug for guds skyld en intimsæbe. Jeg synes apotekets egen er perfekt. Du KAN også bruge noget Neutral sæbe, Babyshampoo – whatever, bare ikke påfør parfume. Jeg vil gerne slå et slag for intimsæben, da pH-værdien er total spitze for dit nydelsesorgan. HUSK også at vask efter barbering. Hvis du var i tvivl: Du skal heller ikke bruge parfumeret sæbe her.
 2. Når du har sørget for at alt er rent, skal du bruge en intim shaving gel eller foam. Det gør seriøst underværker frem for bare at shave i almindelig shave-foam eller sæbe eller gud forbyde det: ingenting. Jeg bruger RFSU’s, da jeg synes den er så fantastisk. Den udgør en ret stor del af hele resultatet, og hvis du absolut kun kan følge ét af de fem punkter skal det være den her. Eller 4. Eller 1. Gør nu bare det hele. Den kan købes lige her, hvor du sparer 33%.
 3. Brug en skintonic. Det skal ikke være en dyr én, den skal bare være uden parfume. Easy peasy lemon squeezy. At være sikker på at den ikke er alt for skrap ved huden er måske lidt mere difficult difficult lemon squeezy. Jeg anbefaler Matas’ den lyserøde da den er til sensitiv hud, og så skal det selvfølgelig være den udgave, der er uden parfume. Hurtigt tip om Matas’ stribe-produkter: Alle Matas’ Stribe produkter og (Matas Natur-serien) uden parfume har hvidt låg. Hvis låget har en farve er der altså parfume i. Selv tak til de ultraordblinde, der umuligt kan læse sig til ‘Uden Parfume’. Nå, men påfør på vatrondel, og tvær. Skintonic renser det sidste lag snavs væk og har en omgående fugt-virkning.
 4. FUUUUGT, FOR HELVEDE! Måske mit nye slogan? Du kan også her bruge alverdens lækre produkter UDEN PARFUME. Er det at tale ned til sin læser at antage, at de ikke har forstået hvor 100% forbudt parfume er på jeres love-parts? På billedet nedenfor kan I se hvad jeg bruger for tiden: Avivirs aftershave lotion. Den er så drøn lækker. Den er 90% Aloe Vera. Og let’s face it, aloe er en gave til alt irriteret hud, og lige det her stykke med bart er vist indbegrebet af irritabel hud. Derudover er den selvfølgelig uden parfume. Okay, okay, jeg stopper med parfume nu. Den er uden parabener og bonus: Den er øko, så alle speltmødrene kan være med. Køb den akkurat lige her og få leveret fugten til døren. Eller opgangen. Jeg ved ikke hvordan du bor. Den creme Roomie omtaler var (ja, det her er vanvittigt) var Clinique’s Superderfense creme – en ret vild creme der beskytter, fugter og reparerer huden. Altså, det lyder vanvittigt at bruge så dyr en creme til det, men som I ved bruger jeg Biotherm til mit babyface (Læs om det lige her.) Og ærligt, ikke? Hvis ikke det her område fortjener dyr creme, hvad gør så? Jeg siger virkelig ikke, at I skal investere i en Clinque-creme til det her formål. Jeg havde en liggende, jeg ikke brugte, så Roomie og jeg så vores snit til lidt ekstra tissekone-luksus. Så hvis du har sådan én liggende, som du ikke bruger, så er det genialt.Det er i hvert fald vigtigt at få fugt efter barbering, fordi det udtørrer og irriterer huden som intet andet. Okay, et syrebad ville også være kritisk. Men jeg kan seriøst ikke rådgive jer til genopretning efter sådan en fest. Søg læge.
 5.  Det her er super træls. og den allermindst vigtige af alle. Men hvis du ikke skal bruge dine nybarberede dele til noget sjovt, der kræver lækkert lingeri, så ifør dig en lille bomuldstrusse. Det er bedre for huden. Blonder irriterer. Slet ikke lige så meget som syrebad.

 

 

 

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svar
  Pernille Duborg
  15. juni 2018 at 14:57

  Seriøst, Line.. Første blog jeg nogensinde har gidet følge. Jeg klikker ind på linket ca 50 gange dagligt, for at se om der er nyt oplæg. Du skriver genialt, jeg er vild med humoren, og jeg forstår så godt hvad Lasse vil med dig. Keep it up – jeg bliver ved med at læse. Og nu, fremover, også ved med at følge dine råd til en bedre barbering :’D

  • Svar
   Linedansen
   15. juni 2018 at 17:05

   Hej Pernille.
   Hvor er du dog sød, det er jeg super glad for at høre!
   ..og det er dit underliv helt sikkert også 😉

 • Svar
  Trine
  15. juni 2018 at 22:08

  Gode tips!! Et lille supplement: Hvis nu man som jeg synes, det er dyrt at skifte sine 60-70 kroners barberblade HVER gang, så fik jeg engang et tip om at bruge flydende sprit fra apoteket tiæ at desinficere skraberen med. Det har virket overordentligt godt i mine mega sarte armhuler. Og så er jeg også kæmpe fan a Aloe-tingen👍🏻

 • Svar
  Laura
  17. juni 2018 at 11:46

  For første gang har jeg ikke en eneste lille rød knop efter barbering – TAK!! Har fluks sendt dit blogindlæg videre til mine tætte veninder! 🙂

  • Svar
   Linedansen
   17. juni 2018 at 12:41

   Yes man! Sådan, Laura.
   Er glad for, at kunne være til hjælp 😀

 • Svar
  Andrea
  3. juli 2018 at 23:31

  Seriøst. Det her bliver en life changer kan jeg mærke. Er allerede ihærdigt ved at bestille alting hjem fra forskellige sider. 😅
  Dog et spørgsmål – hvornår bruger man skintonic? Lige efter barbering og før aloe vera? 🙈
  Pft, og TAK for en fantastisk blåk! Du skriver så fængslende! 😍👏🏻

  • Svar
   Linedansen
   6. juli 2018 at 16:25

   Ja lige præcis. Lige som når du bruger det i ansigtet: lige inden fugt. 🙂

   Tusind tak skal du have

Svar