Derfor stak jeg af fra Lasse midt under vores første date – Line Hoffmeyer
Lasse

Derfor stak jeg af fra Lasse midt under vores første date

Så bff og jeg havde lavet et interview. Hvis du ikke fik læst om det, kan du gøre det lige her

Og hvis du nu som læser sidder og tænker, at jeg opdigtede et interview, og så scorede jeg ham som at knipse med fingrene, og derfor lige nu tænker, at du prøver samme finte på Niels Hausgaard, fordi han over en længere periode har været din yndlingskomiker, og at alt det med en solid aldersforskel lyder helt perfekt for dig, så tænk det lige igennem først.

Spoiler alert: Det havde jeg ikke gjort.

For det første havde jeg ikke den fjerneste idé om hvad jeg skulle stille op, hvis jeg overhovedet nåede så langt som til at han svarede mig. Helt ærligt, tror jeg ikke jeg regnede med at han ville, for slet ikke at tale om hvad der skulle ske hvis vi fandt sammen, og jeg skulle indrømme alt det her vanvittige opspind.

Men svarede mig gjorde han. På alle de komplet irrelevante spørgsmål vi havde formuleret. Han ikke bare svarede mig. Han skrev en motherf**ker af en roman. Jeg lyver ikke. Det var så langt. Og uddybende. Og velovervejet. Og jeg havde så dårlig samvittighed. Og jeg anede ikke hvad næste træk var. Jeg var lettere lamslået. Eller jeg var alt andet end lam. For jeg løb i pendulfart rundt i lejligheden og panikkede i telefonen til bff. Hun bor i Vejle, og jeg kan roligt afsløre, at vi kun har penge til frysefritter, fordi vi har gratis tale i vores telefonabonnement.

Hun er alt det jeg ikke er. Fattet. Rolig. Ukaotisk. Og i besiddelse af et overblik, der er vildere end noget jeg har set. Men lige her havde hun altså fået sin sag for med hensyn til at berolige mig. Som altid lykkedes det hende, og hun fik mig overbevist om, at jeg bare kunne vende tilbage til ham om en måneds tid og sige, at opgaven var blevet evalueret, og jeg havde fået rigtig god feedback, (yeah right, hvilket uni ville ha’ givet feedback indenfor en måned?) og om han havde lyst til at læse den? Jeg nåede aldrig så langt, før Prince Charming selv havde givet mig det perfekte oplæg:

Og nej. Det var slet ikke en fejl med ‘knastør’-ordspillet. Det var ethundredeogen procent overlagt. Og det var i sagens natur også overlagt, at jeg lige fik gjort ham opmærksom på, hvordan den ellers kunne forstås. Helt ærligt, ikke? Så synes jeg selv det var pææænt snedigt klaret.

Som I nok kan læse var det der med interview jævnt hurtigt noget vi bevægede os væk fra (nej, han vidste ikke endnu, at det var en løgn, og der gik LANG tid før jeg krøb til bekendelse – I får den, som altid, en anden gang), og før jeg så mig om havde han inviteret mig på date på en fransk vinbar i indre by.

Det var en torsdag. Jeg tog fri både torsdag og fredag. Jeg havde linet fem veninder op på selve dagen, som skulle hjælpe mig med at gøre mig klar og berolige mig. Eftersom jeg løb i pendulfart i lejligheden, fordi han havde svaret, så kan I nok forestille jer, hvordan jeg tog det, at vi skulle på date. For den helt langsomme læser: ikke specielt roligt. Jeg havde rigtig flottet mig og købt ind til det mad, mine veninder og jeg skulle spise, og jeg må chokere alle og sige, at den ikke stod på frysefritter, men nøje tilrettelagt menu, der skulle sørge for at jeg ikke var oppustet, men heller ikke ville blive stangbacardi efter halvandet glas Riesling.

Og selvfølgelig havde jeg slet ingen penge efter det fornemme traktement i form af tomat, peberfrugt, ærter, avokado-kyllingebryst og fuldskornsskruer, så jeg ringede til mamma Hoffmeyer og sagde at jeg skulle på date, men hun var nødt til at sende penge, for jeg ville gerne kunne betale min andel af det vin-gilde, der lurede forude, og så skulle jeg nok sende dem tilbage, hvis han ikke lod mig betale. Jeg kan allerede nu fortælle, at penge kom trygt tilbage til mamma. Eller også blev de brugt på makeup. Statistikker vil sige at det var den sidste. Who knows? Lasse var i hvert fald en gentleman.

Vi havde en skidegod første date. Men undervejs rammer vi en ret heftig problemstilling i mit liv. Mit dybe afhængighedsproblem: Næsespray. Jeg vil ret gerne have noget mund-til-mund action. Men jeg har glemt min næsespray derhjemme, og jeg kan trække vejret rundt regnet 0% igennem næsen uden den. Jeg ser to udveje: Skaf Otrivin, eller vær for kostbar til at kysse. Da det jo i princippet kun gav mig én mulighed, fortæller jeg ham sandheden og skrider fra hele redeligheden ned i nærmeste 7Eleven for at hente mit fix. (Please ingen formaninger; min onkel er læge, og min far er en bekymret sjæl, så jeg ved det hele) Jeg fik tilfredsstillet mine bihuler. Og ret hurtigt derefter, også mit mund-til-mund ønske.

Når man kysser så godt, som vi gjorde den aften, følger ofte en anden date. Det gjorde der også for os. Og flere til.

Men efter nogle stykker af den slags i marts og april, blev det ret tydeligt at jeg måske havde klippet til lige hurtigt nok efter hans forliste seks-årige forhold til hans X-kæreste. En dag sidst i april vågner jeg i Lasses hus. Vi sov selvfølgelig i separate soveværelser, amagerhalshug – det var bare en praktisk foranstaltning at jeg overnattede, I kan være helt rolige, mor og far. Eller noget. Det banker på pissetidligt om morgenen, og vi tror, at det er hans super easygoing X-kone fra år tilbage, der skal aflevere noget børnetøj. It was not. And things were not great.

Okay, der er ret meget X’eri indenover her. Det var altså ikke X-konen, jeg havde klippet til for hurtigt efter. Hvis jeg skulle ha’ gjort det, havde jeg været 15. Og jomfru. Og ukysset. Det var på utrolig mange måder ikke lige der jeg var, så at sige. X-kæresten, derimod, kom efter X-konen og akkurat lige før mig.

Det er selvfølgelig X-kæresten, der banker på og efter nøje overvejelser har besluttet, at hun savner ham for meget. Eller bare ikke kan lide tanken om ham og en anden kvinde. Let’s be honest: Det var den sidste.

Men det var ikke den sidste for Lasse. Det var den første. Så jeg tog hjem med en melding om, at han ville give det forhold et skud til.

Hvad der skete derefter, kan du læse lige her

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Svar
  Juliane (stadig mig)
  15. juni 2018 at 15:18

  Og midt i alt kaosset, havde jeg seriølle den bedste tid med dig – midt i alt lort og lagkage <3 <3 <3 kyzz!

  • Svar
   Linedansen
   15. juni 2018 at 17:04

   Vi havde fandeme en ret lækker sommer sammen <3

 • Svar
  Jannie
  16. juni 2018 at 8:50

  Tak for skønne hudløse fortællinger, jeg følger glædeligt med 🙏🏻
  Kom til at tænke på dit Otrivin forbrug og de formaninger der følger med…. Har du prøve flixonase i stedet 😀 siger vores apoteker er et bedre produkt … og det virker 👍🏻

 • Svar
  Janni
  16. juni 2018 at 12:40

  Arrrgghhh! Totalt spændende fortælling! Det siger altså noget om dine fortæller-evner at man som læser sidder her på pinde, vildt spændt på hvad der så skete, selvom man jo teknisk set kender “slutningen” i og med at I er forlovet nu. 😃

 • Svar
  Mette
  17. juni 2018 at 13:36

  Hold nu op, du er skøn at følge. Får helt sommerfugle i maven af forelskelse over jer 2 😍❤️

  • Svar
   Linedansen
   17. juni 2018 at 14:25

   Haha, hvor er du sød.

 • Svar
  Trine
  19. juni 2018 at 19:08

  Jeg elsker næsespray. Da jeg læste det, tjekkede jeg lige to gange i ruskindstasken om det lille blå vidunder af Otrivin stadig lå der trygt. 🙏🏼 P.s pisse lækker læsning, følger stærkt med.

  • Svar
   Linedansen
   19. juni 2018 at 23:20

   Næsespray er virkelig en forbandelse når man først er hooked. 😀
   Tak for de søde ord.

   • Svar
    Trine
    23. juni 2018 at 2:21

    Det er det virkelig! Og ligeså snart pollen sæsonen er ovre, påbegynder nedtrapningen 😎medmindre… Man bliver forkølet 😅

 • Svar
  Helena
  19. juni 2018 at 23:07

  Okay? Hvor har du været?! Jeg er normalt slet ikke typen der læser blogs – faktisk er det nok omtrent den første jeg sådan rigtig læser – men du er jo fantastisk! Tak for at sætte lidt kulør på hverdagen. Han er sku’ en heldig en ham Lasse. Bliv ved – vi kan ikke få nok! 😊

  • Svar
   Linedansen
   19. juni 2018 at 23:22

   haha, det er jeg glad for at høre.
   Tak skal du have <3

 • Svar
  kimie
  22. juni 2018 at 16:26

  Til de næsesprays afhængige: en kombinationen af apoteks sesam næsespray og den med saltvand i en dag eller to og så er du fri for afhængigheden.

 • Svar
  Elsker elsker elsker
  28. juli 2018 at 21:15

  Den mest ærlige og skønne blog. Elsker elsker elsker.

  • Svar
   Linedansen
   31. juli 2018 at 17:17

   Hvor er du sød! Tak!

Svar