Vores Juli-Bryllup er aflyst – Line Hoffmeyer
Hverdagsemner Lasse

Vores Juli-Bryllup er aflyst

Okay, så jeg lod jer hænge lidt på, at Lasse droppede mig i foråret 2015 (Læs om det lige her) Og historien om hvordan vi gik fra det og til at være forlovede, og om hvordan jeg afslørede min lækre interview-løgn, må i altså stadig vente på.

I oktober måned spurgte Lasse mig nemlig om vi skulle giftes. Jeg er egentlig ikke typen har troet synderligt meget på konstellationen ægteskab, for jeg synes nu engang at det er lidt af en mundfuld at skulle love nogen, at jeg vil elske dem for evigt. Men hvis der er noget jeg livet igennem aldrig har rejst tvivl om, så er det altså en fest. Endnu mindre tvivl har jeg haft til et brag af slagsen. Så jeg sagde ’ja, jeg har et par ledige dage i juli’. Og så tog fanden ved Lasse, og før vi havde set os om, var der sgu planlagt et lækkert juli-bryllup for en hundrede mennesker.

Nu hvor I sådan sidder og håber på historien om det romantiske frieri, der fandt sted skal i selvfølgelig snydes for det. Ikke fordi jeg ikke vil fortælle om det, men fordi der ikke er noget at fortælle om.

Det hele foregik så hypotetisk og praktisk som noget kan gøre det. Vi sad og snakkede lidt om, at vi jo nok desværre hang pænt meget på hinanden, da det forholder sig således at på trods af utallige skænderier og bump på vejen, der omfangsmæssigt bedst kan sammenlignes med Himmelbjerget, ikke har præsteret at opgive hinanden og ikke rigtigt kan stoppe det der med at elske hinanden vanvittig højt. Og jeg havde måske droppet et par hints om, at mine veninder jo havde holdt nogle ret grineren bryllupper, og det jo egentlig ikke var verdens allerværste idé sådan at få papir på hele kærlighedssituationen.

Så ”HVIS nu vi en dag skulle blive sindsforvirrede nok til at gifte os”, sagde Lasse, ”kunne vi jo holde det dét her sted” og viste mig et vanvittig lækkert venue.  ”Ej, OMG, total overdrevet kodylt fedt”, svarede jeg. ”Lad os gøre det, man!” For sådan taler jeg.

Et kvarter efter havde vi skrevet til stedet og spurgt på ledige datoer til den kommende sommer (den her sommer), og to dage efter havde vi booket det til d. 14. juli, den eneste sommerdato, de havde tilbage med så relativt kort varsel, og jeg ringede og skreg i røret i alle mine veninders telefoner.

Men mit liv er en lang kavalkade af ting, der ikke går som planlagt, så selvfølgelig skulle vores forestående bryllup ikke være nogen undtagelse.

Sagen er den, at jeg har (lidt for) mange veninder, og gerne ville have dem alle med. Gæstelisten blev derfor lettere ubalanceret med cirka 70% af min omgangskreds og 30% af Lasses.

Da vi får invitationerne ud, går det jo hverken være eller bedre end at lidt for mange af Lasses venner har booket ferie den dato. De har af uforklarlige årsager ikke lyst til at brænde et femcifret beløb af bare fordi vi måske var utroligt sent ude med invitationer.

Og nu er jeg jo ikke nogen udpræget matematiker (læs: jeg bestod kun lige C-niveau i gym med et dejligt to-tal), men et slag på tasken vil være at gæstelisteregnskabet nu mere lignede 82% af mine og 20% af Lasses. Ja, slap af, jeg har LIGE sagt, at jeg ikke er god til matematik.

Derfor tog vi for nylig beslutningen om at rykke dagen med de alt for store løfter et år ud i fremtiden. Og truth be told, så tror jeg min frysefrit-ramte maveregion har pænt godt af et ekstra års hård træning, før den skal mases sammen i en hvid kjole. Heldigvis ser vores venue ikke bare lækkert ud, det er også drevet er ret lækre mennesker, som var piss’ sø’e, da vi spurgte om en pris på at rykke det hvide kjole-arrangement til en dato i 2019, der burde kollidere med langt færre menneskers ferieplaner.

Så nej, EB og BT, vi skal ikke giftes til sommer, som I ellers så flittigt har fortalt de interesserede danske læsere. Vi må se om I får ret, hvis I trykker at vi skal giftes næste sommer. Det regner vi stærkt med, og skyder da også chancerne for at det lykkes til at være en 92%, men det betyder selvfølgelig også, at der er en risiko på 20% for at det ikke sker, fordi vi igen får invitationerne sendt ud for sent.

Men vi satser som sagt hårdt på at vi kan lave vores helt egen udgave, om cirka et år, at det her super kreative og nytænkende stock-photo jeg har fundet til jer:

Vi læses ved.

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svar
  Metzen
  24. juni 2018 at 15:14

  Line du er priceless <3

  • Svar
   Linedansen
   24. juni 2018 at 18:37

   Du er!<3 Og også Iens Peter.

 • Svar
  Emma
  24. juni 2018 at 16:10

  Det er så ægte skrevet!
  Dejligt med en som dig

  • Svar
   Linedansen
   24. juni 2018 at 18:37

   Dejligt med en kommentar som din 😉 <3

 • Svar
  Rikke
  25. juni 2018 at 7:39

  Elsker dig Line, elsker jer, og glæder mig allerede til at fejre jer næste sommer. Og så er det en alletiders blog du har allerede har fået skabt dig. Knus

Svar