Jeg skrider fra Lasse, hans børn og hunden – Line Hoffmeyer
Hverdagsemner Rejse

Jeg skrider fra Lasse, hans børn og hunden

… i hvert fald i fem dage. For jeg valgte i december måned at give bff en tur til Barcelona i fødselsdags-/julegave. Det gjorde jeg primært, fordi hendes fødselsdag og juleaften faldt i december sidste år.

Og i dag fløj vi fra Kastrup kl 06.30

Vi har glædet os sådan barnligt meget til det her. Vi var i Berlin sidste sommer, primært fordi hun valgte at give mig sådan en tur i juni, og selvfølgelig fordi min fødselsdag faldt en juni måned sidste år.

På den måde kan vi udveksle rejser i gave hvert halve år. Faktisk PRÆCIS hvert halve år for vores fødselsdage ender fandengalemig altid med at ligge med akkurat seks måneders mellemrum. Den 22.december og den 22.juni. Hvert år. Hvad fanden er chancerne?

Nå, men altså, Berlin var vildt lækkert. Der er det om nogen steder til at få en øl. Og det er en slags fælles hobby, hun og jeg dyrker kan man nok godt sige. Og hvis du seriøst tror og tænker, at vi er øl-entusiaster har du ret, men på den mindst smags- og videnskabs-orienterede måde overhovedet.

Vi tog afsted tidligt imorges. Og vi har talt om i evindelige tider, at vi skal ned og spise tapas, nyde solen, drikke rødvin og være sent oppe. Den sidste primært, fordi vores forældre ikke skal med.

Jeg har det lidt ambivalent med at rejse med veninder, når man pludselig er blevet en ægte voksen med kæreste, hytte, hund og meget mere. Fordi så virker det bare mest fair, at man rejser med sin kæreste. Det er jo ham der står på mål for raserianfaldet man får, når der ligger et vådt håndklæde på gulvet, som ikke er blevet hængt op, og ham man skælder ud, fordi han ikke lige fatter at man er træt efter en lang arbejdsdag, og derfor på nul måder magter en masse snak. Det sidste er et tænkt eksempel. Eller som nogen vil kalde det: løgn. Jeg magter altid at snakke.

Jeg mener jo lissom bare, at det så altså også burde være kæresten, der får den nice ferieudgave af én. Den der udgave af mig, der er rolig, festlig, klar på pool og drinks og er lettere ligeglad med fugtige håndklæder på gulvfliserne, fordi halloo?! Kan vi liiiiige få noget stuepige-service? Jeg tror da nok lige, at det er på tide, de svinger snuden forbi!

Min kæreste finder sig i ret mange hysteriske udbrud. Og der er intet han kan gøre. For mine hormoner har talent for ikke at gentage sig selv. Der er nul mønstre. Det er altid noget virkelig uventet (og uforklarligt) jeg hidser mig op over.

Som at han ikke har sørget for at badeforhænget hænger med enden indenfor brusekabinen, men i stedet udenfor, så fugten fra forhænget nu er omplaceret til bademåtte. Så han kan ikke navigere uden om. Han må bare dukke sig det bedste han har lært. Eller fortælle mig, at jeg skal holde min kæft.

Det plejer han at gøre.

Det virker ikke.

Men nu bliver det bff, der får den udsøgte fornøjelse (for helt ærligt, det er da omtrent den bedste beskrivelse af mig) af overskuds-feriemode Line.

Ikke nok med det, hvis vi skal være helt ærlige, så har Lasse måske også betalt pænt meget af den her Barcelona-tur. For min juleaften faldt saftsusemig OGSÅ samme måned som Nadias fødselsdag sidste år. Nej, jeg forstår det heller ikke. Der gav han mig verdens mindst selviske gave; en stor del af min tur til Barcelona med bff.

Nu går Lasse og er drønmisundelig. For vi knuselsker begge to den by. Vi har været der tre gange sammen. Så han har virkelig en lose-lose situation kørende: Han har betalt pengene for en ferie han ikke skal på, samtidig med at jeg har rendt rundt og talt om den non-stop.

Han er virkelig relativt awesome. Eller. Alt er relativt. Min kærestes awesomeness er ikke. Og han og jeg tager fandeme også til Spanien sammen om 28 dage. Men først skal jeg altså lige på venindetur. Og jeg tror det er skidevigtigt at gøre, hvis man har mulighed for det.

Det er en anden slags ferie end en kæresteferie, og ens venskab bliver ikke dårligere. Og man kan gå på toilettet på hotelværelset uden at få et mildt panikanfald, skrue lyden på tv’et på værelset op på max, vride hanen på håndvasken i bund og tømme en hel bøtte AirWick uden den store succes.

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Svar
  Embla
  29. juni 2018 at 12:36

  Åh gud, det med toilettet 😂😂 been there

 • Svar
  Vibeke
  29. juni 2018 at 21:31

  Line – aldrig gå ned på toilet besøg. Det tager noget af et forhold hvis man ikke er privat på det område. Taler af erfaring,har et langvarig forhold og er altid meget privat. Dog ikke med bedste veninden. Du skriver ufatteligt dejligt. Tak

 • Svar
  Andrea
  4. juli 2018 at 0:15

  Iiihhh skal selv til Barcelona for første gang i august 😍 du kunne vel ikke lokkes til at komme med dine bedste fifs til steder at opleve, steder at spise, hvor man får den bedste sangria og bedste tapas (læs: skal leve af de to ting hele ugen), og ellers andet godt? 😃

  • Svar
   Linedansen
   6. juli 2018 at 16:24

   Jeg laver det en af de kommende dage, Andre 🙂

   • Svar
    Elisa
    8. juli 2018 at 10:21

    Fedt! Overvejer nemlig os at tage til Barcelona til August, dog på kærestetur. Du må meget gerne os skrive lidt om hvilke områder i Barcelona du kan anbefale at man bor. 🙂

    • Svar
     Linedansen
     31. juli 2018 at 17:21

     Håber i får en rigtig godt tur! Du kan læse mit indlæg “Sex do’s and don’ts i Barcelona”, der står også lidt om hvilke kvartere jeg anbefaler.

 • Svar
  mormormedstiletter
  5. juli 2018 at 20:27

  God tur!!
  Så dig lige på TV i aften – du er GOOOODDD og rocker sej, tror din hårde sygdom:-)
  Kanon rollemodel for andre….

  • Svar
   Linedansen
   6. juli 2018 at 16:26

   Hvor er du sød. Tusind tak 🙂

 • Svar
  Dennis
  2. oktober 2018 at 20:09

  Barcelona er toppen. Prøv Bling Bling natklub næste gang du er afsted. Bedste sted at gå i byen.

Svar