Så’rn scorede jeg Lasse – Line Hoffmeyer
Beautylyfe Lovelyfe

Så’rn scorede jeg Lasse

Ja, det her er tre år efter jeg scorede ham, nederst i indlægget kan i se hvordan jeg så ud, tyve minutter før vores første date.

Indeholder reklame

Jeg har fået pænt mange varianter af spørgsmål, der omhandler, hvordan jeg scorede Lasse. Hvordan jeg fik det der med en date i stand, kan I læse LIGE HER, men bare fordi man har en date, betyder jo ikke han er gået i fælden. Så her er altså en liste over ting, jeg gjorde mig umage med på vores første date, og som jo i sagens natur virkede ret godt. Han gik i hvert fald i fælden og har senere ytret, at det var nogle af de her ting, der hjalp mig lidt på vej.

Som et helt overordnet tema vil jeg lige vælge at putte ordet Sex på, som overskrift. Nej, du skal ikke sidde og udpensle detaljer fra din fortid eller love guld og grønne skove. Men det er altså de færreste mænd, der drømmer om en neurotisk baby-producent. Bevares, de synes vi skal føde deres børn, men de kan altså også ret godt lide tanken om, at baby-skabelses-processen kan fortsætte efter barnet er født. Man kan altså godt hinte, at man er lidt af en sexual lady uden at sige det så direkte, og her er altså mine amatør-tricks.

 1. Lad ham være mand. Jeg synes generelt det er en overdrevet sørgelig tendens i Danmark, som feminisme-bølgerne har medført, at vi konstant skal have bukserne på. Derfor tog jeg sgu en neerdel på, første gang jeg var på date med Lasse. Og jeg undlod også diverse floskler, der hører sig bossy-pantsne til. Selvfølgelig går jeg ind for ligestilling, og det er ikke et anti-feministisk statement det her. Men altså, lad nu være med at sav ham ned på daten. Det er som om at kvinder i dag, beviser hvor kvindelige de egentlig er, ved at kommentere på mandens dårlige tøjstil, indretningssans, og starwarssamling. Det kan godt være, at det får dig til at føle dig mere som kvinde, og at du føler du udviser enorm stilbevidsthed, men altså det booster fandeme ikke hans ego. Og trussme girls, en mand med et degenerende ego kommer ikke til at indfri nogen som helst forventninger du måtte have til en eventuelt forestående tur i kanen. Komplimenter ham for satan. De bliver lige som os, lige fem centimeter højere, når de opdager, at vi synes de er lækre. Og det synes vi jo.
 2. Duft godt, please. Dufte kan gøre mere end man tror. I har sgu da også selv prøvet det der med, at gå forbi en mand man ikke nødvendigvis lige følte faldt i ens smag, men så dufter han absurd godt, og lige pludselig står man der og er decideret tiltrukket af en mand, man ikke troede man synes var pæn.
  En fejl mange kan begå her, er sæbe-duften. Drop den. Sæbe-konnotationerne virker langt mere neurotiske end de virker sexede. En sexet parfume er typisk mere sød end den er steril. Hvis du er i tvivl om hvilke dufte det her indebærer kan du bare gå efter dem der står ’Night’ på. (eller på fransk, Nuit) Feks. Har Lancôme en parfume der hedder Trésor. Men der er så også lige en Tresor Nuit udgave. Den tager du lige på på din date.
  Det kunne lige så godt være hedde ’Date’ edition, for det er det seksuelle de spiller på. Fordi man jo, som alle ved, kun har sex om natten. Nogle noter, der er hyppigt egennemgående for en god date-duft, er vanilje, jasmin, orangeblomst, rav, trænoter, orkide, rose og mandarin.
  Min personlige favorit er Giorgio Armanis Sí. Den er ultra lækker. Det var selvfølgelig den jeg havde på, på vores første date, og jeg behøver vel dårligt sige, at Lasse var pænt hensat til den? Jeg ved stadigvæk ikke helt, hvem af os gaven egentlig er til, når han kommer hjem med en 100 ml. udgave af den efter at have været i lufthavnen.
  Hvis Sí ikke lige er din kop te (men det er den, trust me!) er der en liste med knaldgode alternativer i bunden af indlægget.
 3. Lad være at forberede samtaleemner. Det er min erfaring, at det er ret nemt at afkode, om ens date bare sidder og rabler emner af på en eller anden mental liste, der ligger parat i skallen eller nedfældet med kuglepen i håndfladen. Please, slet ikke gør det sidste. Lasse har efter vores første date ytret, at noget af det han ’faldt for’ – jeg hader virkelig det udtryk – var at jeg var autentisk. Jeg snakkede ret frit fra leveren, også selvom det betød at jeg kom til at sige nogle ganske fucked up ting. Det virkede meget lidt neurotisk og kontrollerende og meget som om jeg slappede af. Her vil jeg endnu engang lige pointere, at neurotisk og kontrolleret altså er det modsatte af fun-loving og sexuaaal. Så d’damer, kom hellere til at sige noget kikset og uforberedt, end at sidde og sige planlagte ting. Det virker up-tight, og slet ikke som en man kan slappe af med på noget tidspunkt. Ikke at du behøver at sidde og berette om gårsdagens fæces-afgang, you get the point.
 4. Øv jer på make-up inden. Lasse nævnte efterfølgende, at han – surprise – godt kunne lide, hvordan jeg så ud, og at min makeup var helt tilpas. Han kunne se jeg havde gjort noget ud af mig selv for at mødes med ham, men han kunne ikke knivskarpt definerer, hvad jeg havde på, og det er vigtigt. Vi ved alle sammen godt, hvad vi mener om en tre centimeter tyk eyeliner både over og under pupillen, når vi ser Gift Ved Første Blik. Keep it light. Hvis du lige som jeg, stadig gerne vil have en tungere ansigtsmaling i gang, så øv dig på at blende den godt, og få den til at se naturlig ud. Med det mener jeg ikke, at du skal tage på et finere kursus. Bevares, det kan du sagtens. Men altså – brug produkter du kender: lad være at gå ud og invester i én brand new foundation otte timer før du skal imponere. Du risikerer altså meget vel, at farven passede perfekt i butikken, og så ender det med at ligne en form for hudtransplantation på halsen, på selve daten. Jeg behøver ikke gå i detaljer med, hvorfor det ville være en dårlig idé, vel?
  Hvis i har en date i weekenden og vil have et nyt make up produkt, der bare gør det for jeres hud, vil jeg på det varmeste (stadigvæk) anbefale Estée Lauders Double Wear Foundation. Og så køb den i Matas. Ekspedienterne er nemlig så søde derinde, at de altid gerne vil give dig en prøve med på den når du beder om det. Få plomberet din foundation, og få en prøve med i den farve du har købt, så kan du nemlig starte en kedelig mandag med at påføre prøven, og se om den matcher. Hvis den gør, tillykke med din nu 23% pænere hud, hvis ikke – så har du sgu ik’ spildt en krone, for så går du bare ind og bytter din plomberede foundation til en mere passende farve. Det kan nemlig være skide svært at se det helt rigtigt inde i butikken.
 5. Forkæl dig selv inden. For mit vedkommende føler jeg aldrig at min krop er mere smooth end dagen efter en gedigen voksbehandling. Det behøver sletter ikke være fordi han skal syd på, eller ned og nusse dine ankler. Personligt var den galante gentleman så svær at få med i omtalte kane, at der var jævnt mange dates inden han skulle tage og føle på de voksede egne. Benene selvfølgelig, din klammo. Men jeg har det fandeme rart med mig selv efter sår’n omgang. Og det er jo helt basalt det man skal frem til. Om det er din parfume, make-up, spabad, voksebehandling, massage, pedicure eller what ever, der får dig til at føle dig sindssygt Beyoncé er sgu ikke vigtigt. Bare gør det. For man laver altså en mere overbevisende og forførende Beyoncé, når man føler sig lidt ekstra læks. Okay nej, læs punkt tre igen, hvis du tror du skal være Beyoncé. Du skal være dig selv. Og med den top-corny sætning, der aldrig har set sin mage her på min ellers så uhøjtidelige blog må det være nok for i dag.

Som lovet en liste over gode date parfumer, hvis man ikke lige er til Sí:

Det blev selvfølgelig sendt på snap og det var ingen ringere end min kære moder, der selvfølgelig screenshottede hendes nederdelsbeklædte datter.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svar
  Venterpaavinblog
  23. oktober 2018 at 15:01

  Haha, hvis mænd dufter godt i Fakta, kommer jeg ubevidst til at følge efter dem – jeg er så hooked på folk, der lugter godt. Dét gør min kæreste heldigvis også – både af sig selv og Jean Paul 😀

  – A

  • Svar
   Linedansen
   23. oktober 2018 at 15:18

   hahaha, ej men folk der dufter godt er bare indbydende punktum!

Svar