Sådan fuckede jeg up i Kina. – Line Hoffmeyer
Rejse

Sådan fuckede jeg up i Kina.

Jeg tænker det er right about time, at jeg får fortalt lidt om vores Shanghai tur. Og hvad er mere oplagt, end at berette om turen gennem alle de fuck ups jeg lavede. Navnligt fordi vi jo formåede at fucke turen op inden den var startet, i forbindelse med vores smooth visum-ansøgnings-process. Hvis du ikke fik den med, kan du læse det her. Der er billeder af hele svineriet nederst i indlægget.

Vi flyver torsdag aften kl 18.30. Det er der jo som sådan ikke noget i vejen med. Men det er en 11 timer lang flyvetur så når vi lander er klokken halv seks om morgenen dansk tid men 12.30 på Shanghaisk. Og det betyder altså at man skal holde sig vågen i yderligere små ti timer. Det er med andre ord pænt meget basal logik, at man freaking fucking absolut skal sove på den bette flytur.

Vi rejser på nogle retti lækre flybiletter, med benplads som jydepigen altså ikke er vant til, så jeg var en glad jydepige. I kan jo nok forestille jer, at min glæde ikke just bliver mindre, da jeg opdager at der er FRI BAR på flyet. PARTY- FLY, WUHU! Ja okay, andre kalder det ting som ’Complimentary Drinks’ og har åbenbart ikke hørt om party-busser, for jeg var da den eneste på vores klasse der følte at vi var i den luftbårne udgave af en sådan.

Der er altså ikke stemning for fest oppe i de højere luftlag, men det skal sgu da ikke holde sådan en glad jyde tilbage fra at få fuld valuta for pengene. Så jeg bestiller masser af hvidvin, og Gin Tonics og hygger mig gevaldigt. Jeg tænker egentlig også, at sådan en god lille buzz kan hjælpe mig til at falde i søvn. Og en buzz fik jeg da mildest talt. Efter seks timer var jeg hvad nogle vil kalde lettere beruset, og andre mere civiliserede mennesker vil kalde fuld. Og bevares, jeg faldt da også i søvn. Halvanden time før vi skulle lande. Så da vi lander er klokken halv seks om morgenen i mit hoved, jeg har fået en times søvn, og et par dejlige tømmermænd har gjort mig følge.

Da vi kommer ud, står verdens sødeste Maria klar til at modtage os. Det er hende der har booket Lasse, og hun er i en eufori der topper min fri-bar-glæde med længder, fordi hun havde gået og været så bekymret for, om den gode Lasse nogensinde ville komme ned og optræde og være konferencier til hendes gallaevent, og der stod han sgu. I egen høje person, ledsaget af afdanket pose-under-øjnene, og alko-ånde agtige kæreste. En ren fornøjelse, hvis jeg selv skal beskrive mig.

Hun har en privat chauffør og en vanvittig lækker bil, der skal eskortere os til hotellet, hvor vi har to timer for os selv, inden vi skal med Maria og hendes mand ud til flere drinks. Og mine tømmermænd er altså ikke væk, venner. Jeg prøver at opføre mig meget ordenligt overfor den her tydeligvist respekterede engelsktalende buisness-woman, og bruger alle ikke-eksisterende kræfter på at virke lige så respektabel. Vi er dårligt kommet ind i bilen før hun finder køre-champagnen frem og beder Lasse åbne. Jeg magter det så lidt. Men lige pludselig vender hun sig om, kigger på min posede øjne og forskrækkelige fly-og-gintonic frisure og siger ”Giiiiirl! Were you a model or something? OMG you’re gorgeoues. Wow. Sick Shit bitch” og jeg får sgu alligevel lyst til at drikke champagne med denne, åbenlyst ligesindede kvinde.

Da vi kom frem til hotellet, er jeg, SURPRISE, snaldret igen. For helvede, woman. Jeg skynder mig i bad, og tager noget nyt tøj og make up på mens jeg bliver ædru, og så kommer Maria og hendes mand og henter os for drinks og efterfølgende middag med embedsmænd. Vi får nogle dejlige drinks, og det går til min helt store glæde op for os, at Marias mand er dansk og fra Nordjylland, og det kan altså kun blive en hyggelig aften, når man kan sidde midt i Kina og sammenligne kærlighed for brun sovs og katovler. Da vi er færdige med det emne, er jeg fandenfisme fuld igen. Altså tredje gang på verdens længste døgn. Uden søvn. Uansvarligt mand. Men også lidt imponerende, ikke?

Vi kommer til middag, får lækker kinesisk mad og drinks, der smager af pesto. Og lige midt middagen kan min fulde kadaver altså ikke mere. Lasses, lidt mere ædru, om end trætte krop er også pænt færdig. Så efter 30 timer og tre branderter tog vi hjem og prøvede at eliminere de værste poser under øjnene.

Tror i ikke, selv efter at have fyldt på os to gange den forgange dag, at planen er alkohol igen aftenen efter? Hvis i ikke gør, har jeg ikke beskrevet Maria godt nok for jer. Vi skulle til det her fine galla-middag-event, hvor Lasse skulle være konferencier, og jeg skulle så sidde på forreste række ved et bord med nogle forskellige CEOs for bla. Ekko og Siemens. Lige de mennesker jeg kan finde ud af at gøre et godt indtryk på. Lol. Men det hele forløber sgu fint. Ulla Tørnæs holder en tale hun på ingen måde gider holde, sætter sig ved sin plads og kigger ned i telefonen resten af aftenen, og alle os andre havde det sgu meget sjovt. Eventet ender så med fri bar. Og jeg synes det er unfair at putte en studerende i en situation med fri bar to dage i streg. For det ender selvfølgelig med, at jeg falder i snak med nogle danskere som meget let lokker mig til at lokke Lasse med i byen. Så vi tog fandeme på klubben, og kom ikke hjem før klokken lignede løgn.

Men vi skulle sgu da på guidet tour med den bedste danske guide Kina kan opstøve morgenen efter. Nej, det var ikke pisse gennemtænkt, men det var der ikke rigtig noget der nåede at blive på den her tur, som du nok kan høre.

Vi sprang morgenmad på hotellet over til fordel for en times ekstra søvn, og tømmermændsramte og oversavede gik vi ned og mødtes med vores private guide. Touren viste sig at være hele feriens højdepunkt. Det var så fedt. Kasper, som han hed, har boet i Kina i 18 år, taler sproget fuldstændig flydende og har brugt så lang tid på at forstå, lærer og adaptere deres kultur. Vi så og lærte sindssygt meget på den tour. Bla. Et lille lokal samfund, hvor kineserne bor i bitte små boliger, og bruger al deres tid ude på gaden med de andre beboere, hvor de i øvrigt også bare stod og lavede mad, til de af naboerne, der lige ville have det. Vi lærte alt muligt sejt om deres kultur, feks. At der i byens tempel, og mange andre bygninger altid er et meget højt trin, så de onde ånder ikke kan svæve derind, og at i ånderne ikke kan dreje, kun gå lige frem så deres gyserfilm er mere en lol end de er skræmmende. Så det var jo bare toppen at jeg havde helt ekseptionelt ondt i håret og rigtig kunne nyde turen. Specielt fordi han sluttede den af med at invitere os på en af de bedste dim-sum restauranter han kendte. Og her skal man lige huske på at jeg ikke havde fået noget morgenmad, før jeg bliver sat, ansigt til ansigt med en dejklump der indeholder varm krabbesuppe og spinat. Nogen vil kalde det dumplings, men i min tilstand var det dejklumper, okay? Bon appetit.

Der skulle faktisk gå en rum tid før jeg fuckede op igen. Måske fordi vi ligesom fik alkohol nok de dage vi var i Marias varetægt, og derfor ikke indtog det djævelske præparat de følgende dage. Vi nød hotellet, som var afsindigt luksuriøst, rigtig meget. Vi havde adgang til lounge på 55. Etage, hvor der var trommevirvel fri bar døgnet rundt. Meeeen, den fri bars euforiske effekt på mig havde aftaget, og det var egentlig mest cola light jeg fik gjort betydeligt indhug på.

Den sidste dag skulle vi i Disneyland, og det var hvad jeg med andre ord ville betegne som feriens klimaks. Jeg elsker Disney, og jeg elsker rutsjebaner.

Vi skulle finde noget frokost, og det viser sig, at det gør de sgu ikke rigtigt i Disney Shanghai. De har omkring to hundrede foodtrucks hvor man kan købe en kæmpe kølle af et kalkunlår og så gå rundt og flænse lidt i det med tænderne. Så vi jagtede en restaurant. Den eneste vi fandt, var selve slottet og dyr af helvede til. Vi skulle betale bare for at komme ind i restauranten.

Det viser sig hurtigt, at man betaler for at komme ind, fordi man på vejen derind kan få taget et billede med en Disney figur. Jeg tænker jo at det er pisse godt, og nu har vi jo betalt, så jeg kan da lige hoppe ind og tage et piss’ grinerent billede med Fedtmule til Bloggeeeen.

Det er åbenbart meget eksklusivt, for man bliver guidet gennem én dør, og så hjulpet en til det spot hvor man skal have taget et billede med… Torne-fucking-rose. Det lyder måske ikke slemt. Men når du har regnet med et goofy billede med Goofy. Så er det bare aldeles trælleren at stå dér som 26-årig iført Mickey Mouse sweatshirt og glo lige direkte ind i øjnene på en jævnaldrende kvinde, der er iført lyserødt tylt skørt og hvid paryk.

Transaktionen var så forladt for al værdighed. Og jeg gloede skuffet på hende i et sekund for meget, mens jeg overvejede, hvorledes jeg kunne undgå at få taget foto med den her udklædte kvinde. Jeg vurderede at mine chancer var for små. Vi stod dér alene sammen i et lille bitte foto-rum. Og da hun så beslutter sig for at smile helt Disney agtigt til mig og sige ”Hello! How wonderfull it is to see you, my dear. How are YOU today?” Med den mest Tornerose agtige stemme, havde jeg en sgu smule mere lyst til vold end foto. Det lyder måske voldsomt, men det går jo op for mig, at hun har draget den konklusion, at jeg er en voksen, med en meget voldsomt tilbagesat mentalitet, og derfor stadig drømmer om foto med selveste Tornne.

Jeg fik taget et billede, og jeg ville virkelig ønske jeg kunne dele det med jer. Men i mit desperate forsøg på at bibeholde en snært af værdighed, takkede jeg nej til den fotokupon jeg blev rakt efterfølgende. Jeg kan godt se, at det gjorde det meget værre. Nu er jeg nemlig ikke den 26-årige der ville have et grineren billede med Tornne-pigen, jeg er hende der egentlig bare ville møde hende, røre ved hende, tale med hende eller hvad fanden de ellers måtte forestille sig.

Jeg præsterede også at fucke up i Egypten et halvt år senere. Den beretning kan du læse her.

Fly Gin

Køre Champagne

Maria, døgnets tredje brandert og pesto-drinken

Obligatorisk mirror-selfie inden galla

En lækker kødpalme

Lokal gadesamfund

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Svar
  Janus & Maria
  20. november 2018 at 10:56

  Ja det var sq en sjov tur ! Super hyggeligt at snakke nordjysk igen hvor selv Maria fangede forskellen mellem vores sprog og Lasses 😉 vi ses til sommer og husk at I er altid velkommen til at komme på besøg hos Maria & Co.

  • Svar
   Linedansen
   20. november 2018 at 13:35

   Det var så dejlig en tur! Vi ses i det nordjyske til sommer 🙂

 • Svar
  Clea Bakkegaard
  20. november 2018 at 11:39

  Det er en udsøgt fornøjelse, når jeg læser dine indlæg. Ofte ender jeg med et smil – sommetider stort smil – og glæder mig til næste indlæg. Tak fordi du deler 😁

  • Svar
   Linedansen
   20. november 2018 at 13:35

   Hvor er du sød <3 TAK

 • Svar
  VenterPaaVinBlog
  20. november 2018 at 11:56

  Altså, jeg er helt enig – flyture kræver altid en sjus eller et glas vin. Og G&T holder altid i min bog – akkurat ligesom jeg også er Disneyfan 😀

  • Svar
   Linedansen
   20. november 2018 at 13:36

   Haha, GT og Disney holder 100 <3

 • Svar
  Mathilde
  20. november 2018 at 13:56

  Tak Line. Jeg har nu leet så meget at mine mavemuskler har fået mere træning end normalt. Dit indlæg er så sjovt, malerisk og genialt. Igen igen <3

 • Svar
  Maria
  20. november 2018 at 14:14

  Gurrrl! You write so good! Was smiling the whole time while I was reading it. Made me remember all the good times we had. You described your arrival in Shanghai so well! Can’t wait to see you in the summer! Let’s have more fun then. Come back to Shanghai soon. Miss you tons! ❤️

  • Svar
   Linedansen
   20. november 2018 at 14:34

   Miss you too, girl! See you soon. <3

 • Svar
  Sabine
  23. november 2018 at 9:41

  Men faktisk Maren, så er du jo også en voksen med tilbageslag mentalitet, men derfor elsker vi dig jo stadig… Eiiii jeg elsker dine sjove indlæg. Mest fordi din stemme læser det for mig inde i mit hoved 😉

Svar