Øjenvippesmørrelse – Line Hoffmeyer
Beautylyfe

Øjenvippesmørrelse

Jeg elsker lange vipper. Det er lidt en hel kunstart for mig. Og jeg kan nørkle med det alt for længe. Og det er der sgu pænt mange af mine insta-følgere, der har været så elskværdige at bemærke. Så nu skriver jeg et indlæg om det. Os’ selvom jeg har svaret mindst tyve personer allerede på, hvilken mascara jeg bruger. Men altså. Nu kan jeg for fremtiden sende det her link i stedet for. Faktisk sygt nederen, hvis der aldrig mere er nogen, der spørger igen. Den korte udgave: Jeg bruger ALTID Diors 3D Maximizer først som serum og dernæst Doll Eyes fra Lancôme som mascara. Men jeg vil anbefale dig at læse indlægget, for ekstra tips alligevel!

Mascara: Jeg har tre forskellige jeg elsker rigtig højt.

 • Doll Eyes fra Lancôme er den her jeg sværger mest til, men mascara er altså en smagssag. For det jeg godt kan lide ved den her, er at den giver lækre edderkoppe-bens-vipper. Ikke nødvændigvis kæmpe fylde og volume, men lange slanke vipper. Det synes jeg selv er retti flot. Jeg elsker den fordi den er ekstremt nem at arbejde med. Julebonus: hvis du lige køwer den ved at trykke på linket ovenfor, kan du spare 60 kroner.
  Det billigere alternativ, der kan hen ad det samme: Lash Extension fra Nilens Jord
 • Iconic fra Dior kan lidt hen ad det samme. Den giver lidt mere volume end Doll Eyes giver, til gengæld også en smule mere besværlig at arbejde med i det den er mere tilbøjelig til at klumpe. Jeg elsker den for dens gummi børste, som giver virkelig lange vipper, med lidt mere volume end Doll Eyes. Bemærk at der både er en Iconic og en Iconic Overcurl. Det er altså den der kun hedder Iconic, jeg anbefaler – du sparer en fed tyver i linket.
  Det billigere alternativ: L’oreals Million Lashes
 • Le Volume fra Chanel giver som navnet antyder vanvittig flot volume. Det er den volume mascara, jeg føler også giver mest på længde kontoen, ifht andre mascara, der sætter ind på volume. Den har en dejlig gummi børste, er vildt cremet konsistens. Jeg elsker den fordi man ikke behøver at bruge lige så meget af den som de andre, for et tydeligt sort udtryk på vipperne. Børsten er vanvittigt lækker og lavet af akaciegummi.
  Det billigere alternativ: 2000 Calories fra Max Factor.

Men der er altså mere til flotte vipper end bare mascaraen. Man skal virkelig behandle dem godt. Her er nogle ting jeg gør for at pleje mine vipper:

 • Jeg bruger ALTID (uden undtagelse) Diors vippe primer ’3D Maximizer’ under min mascara. Den går så fantastisk ind på længden og skaber længde allerede inden du påfører mascara. Derudover plejer den også vipperne helt fantastisk
 • Jeg gnider ikke i dem (!!!) Det der med at stå og tvære vatrondellen rundt i øjet.. Altså man står sgu da heller ikke og kører hårbørsten hidsigt rundt i cirkler i håret? Mit bedste trick er at fjerne det under varmt vand, så ligner man en panda, bevares, men så dupper du vatrondellen nedenom øjet, hvor mascaraen ligger og sejler, bagefter, og skåner dine vipper helt fantastisk meget.
 • Alternativt: Put mere makeupfjerner på vatrondellen end normalt, placer den på vipperne i omkring 30-60 sekunder, og lad vipperne ’suge’ makeupfjerneren, så bliver den nem at duppe af, og du undgår igen at gnide i dem. De kan sgu ikke holde til det der gnideri, venner for det hiver altså vipperne af.
 • Ekstra: Jeg påføre altså ikke kun et lag. Jeg tager gerne 5-10 minutter om at påføre mascara.

 

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

  Svar