Hujpleje – Line Hoffmeyer
Hjertesygdom

Hujpleje

Indeholder reklame

Efter jeg modtog de produkter som jeg for nyligt har købt hos GetTheGlow, lavede jeg jo en lille (læs:lang) Insta-story, hvor jeg viste nogle af dem frem, og jeg skal lige love for, at folk har bedt om links til produkterne. Så selvom jeg faktisk holder en lille pause fra bloggen for tiden, til fordel for min Bachelor, synes jeg ikke jeg kunne være bekendt sådan at snyde jer for det.
Der er billed af produkterne OVER den tekstrubrik de hører til.

  1. Den scrub jeg bruger i min story var fuldstændig fantastisk. Jeg blev virkelig solgt til stanglakrids da jeg brugte den. Den skal sidde på i ti minutter, og så skylles af med lunken vand. Og Hold. Nu. Kæft. et resultat bagefter! Jeg har brugt virkelig mange forskellige scrubs, fordi jeg elsker at få renset ordenligt ud så det retti’ kan mærkes. Og det kan man altså med den her. Den skrubber så vildt og min hud i ansigtet kan uden problemer sidestilles med den på en babys nummi efterfølgende – her er Linket. 
  2. Efterfølgende brugte jeg nogle frugtsyreholdige pads, i stedet for en skin toner. De er fantastiske og jeg har faktisk benyttet dem i en månedstid nu, og jeg kan VIRKELIG mærke resultatet. Det er en kemisk peel, og man kan freaking mærke, hvor meget det arbejder med huden! Link til dem her.
  3. Bagefter at det jo fandeme vigtigere, end at tørre sig bagi efter toiletbesøg, at man får noget fugt i huden. Jeg plejer at sværge til Origins White Tea serie, deres ansigtscreme har virkelig gjort underværker for mig, mange vintre, hvor min hud bare var ved at gå op i limningen af kulde. For nyligt havde jeg brug for at prøve noget nyt, fordi min all-year creme fra Biotherm blev relanceret (Det var en skide uheldig affære). Så jeg kastede mig ud i S5’s Serenty Creme. Også her er jeg helt oppe at køre. Den er lige så blød som smør, og den efterlader bare huden fuldstændig mættet. Den minder rigtig meget om White Tea Cremen fra Origins, men jeg tror jeg hælder til S5 fra nu af.
  4. Før jeg propper creme i krydderbollen, starter jeg altså med Serum – det er meget mere koncentreret, trænger dybere ned i huden, og får altså lov til at udrette lidt flere aktive mirakler end ens fugtcreme. Jeg bruger henholdsvis Skin Guardian fra Origins, eller Codage’s serum N. 03  Den fra Origins fugter mere, og går mere ind og forebygger alderstegn, og Codage’s er mere på hudens glød. Jeg knuselsker dem begge, og tror faktisk aldrig nogensinde jeg skifter dem ud.
  5. Øjencreme har jeg førhen været tilbøjelig til at negligere. Hvilket er freaking dumt. Det er jo et område med ekstra sart hud der nemt bliver præget af de første alderstegn. Jeg har endelig fået mig en god en. Det er den her, fra Evolve som er rig på Hyaluronsyre, og fugter kæmpe-godt. Derudover er jeg virkelig tosset med applikatoren. Det er sådan en metal roll-on, som lige går ind og køler: SÅ lækkert. Og så koster den ikke det hvide ud af…øjnene. Øjen masken jeg købte, og virkelig ELSKEDE kan i finde her. Den skal sidde på i ti minutter, og så har man seriøst fået sig en gedigen øjenmakeover. Ingen Puffiness, eller mørke render, efter jeg fjernede dem.
  6. Rensen jeg købte, er fra samme mærke som frugtsyre-pads’ne nemlig Elemental Herbology. Den er freaking frisk, og renser mit ansigt lige som den skal. Jeg elsker den. Og selv, hvis i ikke vil have den her, så husk nu for filan at bruge en Cleanser. Man får så meget skidt i fjæset i løbet af en dag, det er altså vigtigt! Den her rens er altså god, den vandt en pris i 2017’s Beauty Awards – og det er fuldt fortjent!
  7. Nu gijer jeg æk’ skrive mere. Jeg har selvfølgelig flere produkter, men nu var det lige dem her, jeg var mest passioneret om at fortælle jer om. Jeg vender pisse stærkt og voldsomt tilbage til Bloggen, efter jeg har afleveret min Bachelor d. 8. Februar. KØS.

 

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar