Broccoli og frysefritter – Line Hoffmeyer
Hverdagsemner

Broccoli og frysefritter

Jeg mistede nogle følgere på at poste, at jeg spiste broccoli til aftensmad. Det er helt okay. Specielt fordi folk sgu ikke skal blive hængende, hvis de ikke kan lide mine posts. Det er spild af tid og glade dage, at følge nogen som man får træt patværk af at glo på. Jeg har bare to ting, der nager mig lidt ved det.

Den ene er, at man har frækheden til at fortælle mig, at det “ikke er den slags kost man forventer at se fra mig”. Halli Hallo og huhej for en fantasi man har, hvis man forestiller sig, at jeg lever af usundt mad, fordi jeg elsker romkugler, malaco og frysefritter mere end Moderne Family, og andre ting jeg ikke kan undvære. Jeg er ked af at sige det, men sådan hænger verden ikke sammen. Dels fordi jeg har en krop jeg gerne vil være lidt kærlig ved – og lad os være enige om, at frysefritter er ubetinget kærlighed til smagssansen men absolut none til kroppen. Jeg synes også det ville være et skide forkert billede at male, at jeg bare lever af sukker og fedt, når jeg om nogle måneder ligger billeder op af mig i en brudekjole, som jeg – forhåbentlig – ser forholdsmæssigt slank ud i. Det ville da for alvor være at tage folk ved næsen? Folk, der følger mig, ved at jeg har haft 6-8 kilo i overskud. Det er sgu da fint. Og det er kun i overskud ifht., hvad jeg selv synes er pænest til mig. Og det må jeg ved gud have min egen mening om, uden at det er krænkende for plus size kvinder. Jeg synes også lyst hår er pænest til mig, ligeledes er det ikke ensbetydende med, at jeg ikke synes man skal have brunt hår, og at der ikke findes masser af kvinder, der er pænest med brunt hår. Jeg synes altså det er selvbedrag at følge én der er helt og aldeles normalvægtig på Instagram, og så regne med, at hun lever af førnævnte vanvittigt lækre fødevarer. Selvfølgelig gør jeg ikke det. Jeg ELSKER det. Og mange dage vinder frysefritter over ønsket om at være slank. Men sgu ikke hver dag, venner. Så havde jeg vel ikke kun haft en 6-8 kilo i overskud.

Dernæst synes jeg, det er problematisk at skrive “da tabte du mig” dels er det stavemæssigt et problem og dels er også det en disillusion. For at “tabe” noget betyder at man ikke kunne holde fast på noget, man ønskede at holde fat på. En kop feks. Den ønsker jeg at holde fast på, især hvis der er kaffe i, og endnu mere hvis kaffen skjuler et skvæt Bailey. Men hvis der er en edderkop på den, ønsker jeg ikke at holde fast, og så smider jeg den. Jeg taber den ikke. For jeg ønskede ikke længere at have den. Ligeledes ønsker jeg ikke at have følgere, der har “forventninger” til, hvilken mad jeg spiser. Særligt hvis det de forventer af mig, indebærer at jeg ikke passer godt på min krop, der ellers har været udsat for en del. Så unfollow mig, Lotte, alt du vil. Men lad være med at fortælle mig at jeg har ‘tabt dig’, fordi mine madvaner for tiden ikke huer dig. Det er sgu da ærgeligt at du ikke fik, hvad du kom for, men det er faktisk ikke mit problem. Jeg poster ret ærligt. Jeg siger det i story når jeg har grædt, eller været til gynækolog og jeg fortæller når jeg æder en stor pose favoritmix, hvorfor skal jeg så censurere når jeg spiser noget sundt? Ville dét ikke være pisse snyd? “Hej jeg er normal vægtig, jeg lever af kagerester, friterede kartoflu og gelatine med sukker” Ej, det er først rigtig træls, ik’? Og hvis vi endelig skal tale om, hvad man “forventer” på min prifil.. Vi må alle sammen lige huske på, at det post ikke narrede nogen som helst til at tro, at det var lige, hvad jeg ønskede mig til middag. Jeg ønskede mig da frysefritter, det er sgu ingen hemmelighed. Men lige for tiden ønsker jeg mig bare lidt mere, at se slank ud, den ene gang jeg skal i en stor hvis kjole.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svar
  Eva
  7. marts 2019 at 5:41

  Du bestemmer da selv hvad du vil spise lige som alle os andre 😊
  Jeg elsker din blog så bliv du bare ved 😊

 • Svar
  Lizell
  7. marts 2019 at 8:43

  Jeg griner højt for mig selv😂 Jeg har ikke set din instapost, men er det helt korrekt forstået, at nogen er blevet fornærmet over, at du spiser sundt?! Altså ikke at du viser et redigeret, uperfekt billede af, hvordan man kan være slank og leve af frysefritter og matadormix, men hvordan det bare er godt gammeldags træls at se dig spise sundt??😂

Svar