Lets talk about wax, baby – Line Hoffmeyer
Hjertesygdom

Lets talk about wax, baby

Lets talk about you and me, lets talk about all the good things, and the bad things that may be….

Jeg har længe gerne ville lave det her indlæg, fordi jeg altid gerne har ville skifte fra barbering til voksning. Det gjorde jeg så for tre år siden. Men jeg oplevede at det var jungle at finde rundt i. Også ‘down there’, op til min første behandling, ja. Jeg ville finde en behandler, og som 79% af de af mine følgere på instagram, der har bliver vokset og har stemt, var det fandeme ikke nemt at finde en behandler jeg havde lyst til at vise junglen til. Ingen af mine veninder havde erfaring, og hvor fanden får man så sparring? Jeg kiggede på anmeldelser på Facebook. Jeg ville et sted hen, der havde MANGE anmeldelser, så jeg vidste, at min mini Amazonas ikke var den første behandleren skulle se. Jeg har personligt mange tanker om den slags. Og forestiller mig nogle gange, at hvis en behandler kun har set tre styks før min, er der en stor risiko for at jungle-fælderen kigger på den og tænker ”Okay. Det var alligevel den grimmeste af dem alle. Lets get to work”. Det er selvfølgelig ikke sådan de tænker. Jeg fandt et sted i København, der havde rigtig mange gode anmeldelser. Men det var en mand, og jeg blev aldrig sådan RIGTIG glad for den idé. Det gjorde Lasse i øvrigt slet ikke. Men resultatet var ikke til at tage fejl af. Der var i modsætning til barbering (Som jeg har givet tips til hér) ingen røde knopper, og ingen leftovers. Junglen blev fældet. Fra ende til anden.

 

Så selvfølgelig vil jeg videregive de erfaringer, jeg og andre har betalt dyrt for. For det er sgu lidt af et projekt at kaste sig ud i.

Det er en god idé at give sig selv en god bodyscrub inden, så man undgår indgroede hår. Det er også en god idé at tage bad lige inden man skal ud af døren.
Det gør ondt, man er indbildsk, hvis man tror andet. Og psykopat, hvis man føler andet efter første behandling. Men det gør ondt i kort tid, og så har man tre ugers nice and clean fældet skov, uden stubbe, uden knopper.
Når hårene gror ud igen, er de tilmed helt bløde, man kan dårligt mærke dem. Det er naturligvis fordi det er helt nye hår, i modsætning til barbering, hvor det er et hår fra en hårsæk, der har siddet i mange år. Resultatet er efter min vurdering, smerten ved fældningen værd. Og pengene værd. Den første gang gør det mest ondt. Håret og hårsækken har som sagt siddet i umindelige tider, og er derfor mere ’sej’. Allerede efter anden gang er smerten mere tålelig, og tredje gang er bedre end anden gang. Men selvfølgelig gør det ondt. I min erfaring er det tyve minutters smerte, i bytte for tre uger med babynumse glat hud. Derudover er barbering bare ikke godt for huden. Det er jo ikke for sjov vi får knopper. Det er faktisk mere uhygiejnisk, end at lade skoven vokse.
Jeg har været fire forskellige steder nu. Og endelig har jeg fundet det sted, jeg after at blive stamgæst hos. Det hedder Silke Skincare og ligger i Greve. Jeg kører gerne en halv time efter en god behandler, for jeg synes ikke de hænger på træerne. Men kig på Facebook for anmeldelser af steder i dit lokalområde, og udvid lige med en 30 km. Hvis du f.eks. bor i Grindsted.
En Brazilian wax tager alt mellem men og rundt om (og numsen), men efterlader en lille stribe, en bikini wax tager lige kanterne, og en Hollywood efterlader ingenting.

 

Jeg har samlet de bedste, af de historier om behandlinger jeg har fået i min indbakke og jeg synes de er så skønne! Dem skal i selvfølgelig ikke snydes for.

 

Jeg hare n f*cking gang tænkt, at jeg var så fattig, at det gav mening at få lavet bikinivoks af kometologeleven! Det gør jeg aldrig mere, så hellere fuld urskov. Jeg får normalt bare trimmet kanterne ind, så det ikke hænger undenfor trussen, men denne her kosmetologelev, der skulle smøre voks på, hun tog for meget voks på vokspinden (gad vide hvad sådan en egentlig hedder), så det jo så dryppede fra den. Og der kunne det jo så have dryppet på mit ben, ned på briksen eller et andet overskueligt sted – men nej. Hun dryppede direkte ned på den del af busken, der skulle bliver stående. Fååårk, fluks satte hun vokspapiret på så det hevet af – inklusiv bevoksning. Jeg endte med at gå derfra med bikinivoks OG et hul midt i midtertrekanten på størrelse med en femkrone ” – Stine

 

Jeg havde engang et klippekort til voksbehandling, det gjorde så ondt, at jeg til min sidste behandling ikke turde mere, så jeg fik kolde fødder, da jeg stod i biksen og trak ”min-svigerinde-har-lige-fået-konstateret-kræft-kortet” og skyndte mig ud! – men jeg savner dog resultatet” – Anne Marie

 

Jeg er begyndt at vokse mig selv med hevi sugaring. Det før bare fucking ondt helt tæt på kønslæberne, men det gode ved sugaring er at det opløses i varmt vand og man derfor kan ”fortryde”, hvis det bliver for smertefuldt. Grunden til jeg selv har gjort det i 4 år nu, er at jeg engang fik en brasiliansk voks hos en behandler, hvilket rev huden af min ene kønslæbe og gav mig en blodansamling, som jeg stadig har. Det var noget nær det væreste jeg har oplevet” – Kristina

 

Hun [kollega] gav mig mail og nummer på hendes ”voksdame”. Jeg bor i Sønderjylland kun lige en halv time fra den tyske grænse, så det var på en klinik i Flensborg, men eftersom prisen kun var 30 euro, tænkte jeg pyt med det. Jeg fik bestilt tid og var sgu lidt genert første fang. Det VAR altså grænseoverskridende at komme ned til en tysk dame og smide bukserne og så ellers bare lade hende tage sig at mine ”Private Parts”. Men klinikken var rigtig fin og hyggelig, der var masser af diplomer og udmærkelser på væggene, så det var jo ikke fordi jeg var utryg, det var jo bare en noget uvant situation.  Jeg blev dog virkelig overrasket, da hun pludselig siger ”umdrehen bitte”. Klip til nogle sekunder senere, hvor jeg ligger og støtter på min bystkasse og knæ med røven i vejret mens mine hænder sørger for at sprede mine baller!!!!! DÉN var jeg sgu ikke blevet forberedt på at min ellers flinke kollega. Mine tanker så nogenlunde sådan her ud: ”WTF?!? Ik’ slå en prut!, Ikk’ slå en prut!” Dog er jeg kommet tilbage siden og har nu vænnet mig til også at vende røven til. Bevares piger har jo også hår i røven. Eller. Jeg har så ikke længere”- Janina

 

Jeg plejede at blive vokset. Men efter baby er jeg blevet nærig med at skulle vise den frem til fremmede mennesker. Så nu barberer jeg den. Men faktisk plejede min kæreste at vokse den. Oh Yes. Min mande-kæreste voksede min vajayjay for mig dengang vi var fattige studerende” – Louise

 

Jeg var til min første voksbehandling for et par år siden, hvor jeg skulle have en Brazilian. Den da knap 60 årige behandler fandt pincetten frem, efter godt en times voksning blev jeg godt nok lidt træt. Og hold kæft hvor gjorde det ondt” – Nadia

 

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svar
  Julie
  22. marts 2019 at 11:59

  “hvilket rev huden af min ene kønslæbe”
  Yikes!!!!! av av av

  • Svar
   Linedansen
   22. marts 2019 at 13:04

   Hahaha, ja det er fandeme vigtigt at vælge en dygtig behandler

  • Svar
   Kristina
   22. marts 2019 at 19:20

   Det gjorde sindsygt ondt 😥😓

 • Svar
  Alice
  22. marts 2019 at 19:24

  Skrækhistorier!! 😱 Derfor har jeg valgt at få permanent hårfjerning I bikinilinjen (og under armene). Så skal jeg max til en efterbehandling med et par års mellemrum og ingen smerte.

 • Svar
  Lizell
  24. marts 2019 at 11:25

  Jeg er også på Hevi Sugaring hjemme! Det gør ondt, men jeg synes faktisk, at gør mindre ondt end voksning. Og så sætter jeg en podcast på og får det ordnet på tre kvarters tid – hurtigere end jeg kan nå frem og tilbage fra behandler!
  Oveni bruger jeg Philips Lumea permanent hårfjerner dagen efter i perioder, så hårene bliver samtidig færre for hver omgang👌🏼

  • Svar
   Nanna L
   26. marts 2019 at 15:26

   Er pointen med IPL ikke, at håret rent faktisk skal være i hårsækken, altså ikke revet ud med voks/epilering lige inden?

   • Svar
    Alice
    4. april 2019 at 11:44

    Jo det vil jeg også mene. I den periode jeg har været igang med permanent hårfjerning har jeg ikke måtte vokse eller epilere, og håret må ikke barberes 4 dage før en behandling – ellers får det ikke fat i roden.

Svar