Står der luder i panden på mig? – Line Hoffmeyer
Hverdagsemner Lasse

Står der luder i panden på mig?

Åbenbart.

I hvert fald hvis du spørger Christian, som jeg uden dårlig smag i munden udleverede for fuld skrue igår. Jeg har fået så skide mange formaninger i min indbakke, om hvordan jeg skulle have grebet det an. Kvinder, der ikke har deres personlighed og parforhold ude at svømme i en offentlig sfære, er fandeme dygtige til at fortælle mig, hvordan man skal gøre. Tak for hjælpen.

Jeg er træt. Mine bryster er for store til at sidde højt, og de bliver også endnu mere trætte. Jeg er træt af Christian, og jeg er træt af Karen og Susan, der ved præcis, hvordan jeg skal gribe alting an baseret på al deres absolut ingen erfaring med min situation. Hvordan jeg skulle ha’ anonymiseret ham for at beskytte en sikkert skrøbelig og ensom sjæl, og hvordan jeg afføder hadefulde beskeder til en ulykkelig, ung mand.

Men guess what, Karen og Susan. Han er en ung mand. Ikke en ung dreng. Han er over 18. Af samme grund har jeg ikke valgt at tagge eller kontakte hans forældre – han er ikke deres ansvar. Han er voksen, og jeg er faktisk fløjtende ligeglad med, hvad I mener jeg ‘skylder’ en mand, der ikke vil stoppe med at kyle sex-arbejder-synonymer efter mig. Jeg skylder ham nul.

Alligevel gav jeg ham et utal af muligheder for at lade den ligge. Jeg svarer ham med overskud, med glimt i øjet, med kærlighed og med overbærenhed. Jeg har ikke sagt et ondt ord om ham, jeg har bare ganske nøgternt delt de farverige kælenavne, han har foræret min indbakke. Jeg delte det tilmed først efter, jeg have forsøgt mig med lidt godt humør. Hvis han havde ladet den ligge efter min første besked, hvor jeg på pæneste facon fortæller ham, at jeg faktisk ikke er sexarbejder, tror jeg heller ikke jeg havde offentliggjort vores samtale.

At Christian synes, at mit og Lasses sexliv bedst kan beskrives som en lønnet arbejdsbyrde for mig, finder jeg meget humoristisk, for der er ingen tvivl om at arbejdsbyrden er Lasses i lige netop den sammenhæng. (Det er i øvrigt smart lige at forstå værdien af det, Christian, så kan det være du også får lidt held med damer’en en dag) Og jeg sidder pt i natbukser fra Bilka. Min dyreste beklædningsgenstand er et jumpsuit til 500 kr, og jeg spiser mest bare rugbrødsmadder til aften.  Så jeg ved heller ikke, hvad det er for en løn Christian føler, jeg er modtager.

Det er i dag d. 5. April, og jeg har 1346 kr på kontoen. Her har du lige lidt dokumentation på “Det gode liv (penge)” som jeg har valgt Lasse for, Christian. Nå ja, jeg har sgu da også en privatkonto. Der er 29 øre.

Det er derfor, jeg kan grine af det. Fordi jeg ved, hvor lidt det har på sig. Hvis der var en smule sandhed i det, kunne det være det havde rørt mig lidt, at jeg ikke kunne ha’ taget det så overskudsagtigt.

Jeg bliver mere vred på dem, der fortæller mig, hvilke ting jeg skylder Christian.

Jeg skylder ham ikke noget.

Han skylder mig og alle mulige andre mennesker at lære at opføre sig ordenligt på internettet så vel som i virkeligheden. Det er skidt opførsel, og jeg er ked af, at omstændigheder i Christians liv har gjort, at han åbenbart mistolker det som acceptabelt. Men det er ikke mit ansvar, og jeg gider ikke, at hans livsomstændigheder skal gå ud over mig. Han skal tage ansvar for sit eget liv og opføre sig ordentligt.

Det er ikke synd for folk, der opfører sig idiotisk, at de ikke bare lader være.

Hilsen Mor. <3

You Might Also Like

18 Kommentarer

 • Svar
  Ann
  9. april 2019 at 13:26

  En hurtig google viser sig at Christians mor hedder Dorthe og hun måske skulle vide hvor skidt hendes søn opfører sig!! Shit en taber, pardon my french, men for pokker hvor er han blæst..!

  • Svar
   Linedansen
   9. april 2019 at 13:45

   Ja, der er også et hav af mennesker, der allerede har tagget hende i opslaget på Instagram.

   • Svar
    Ann
    9. april 2019 at 17:59

    Hahaha ej hvor godt #instapower 💪🏻

 • Svar
  Fru Nyhuus
  9. april 2019 at 13:41

  Så fint et indlæg.
  Er vild med du også runder den irriterende tendens det er at vi lige skal mene hvad alle skal gøre i givne situationer.
  Ind i mellem bliver jeg i tvivl om hvem de voksne er.

 • Svar
  Sarah
  9. april 2019 at 14:06

  Du gjorde det eneste rigtige ❤️ Alt kærlighed til dig. Sørgeligt at der findes mennesker der har brug for at kommentere andres liv på den måde. De må virkelig mangle en god ven at tale med!

 • Svar
  Embla
  9. april 2019 at 14:15

  AMEN!

 • Svar
  Sandra H.
  9. april 2019 at 14:20

  Jeg synes du gjorde det rigtige.. At anonymisere og beskytte ham ville sikkert få ham til at føle, at han gerne må det der.. Men det er simpelthen ikke i orden! At man bilder sig ind at skrive sådan til og om andre mennesker, overgår min forstand..
  Du, Line, er herlig, og jeg misunder dig det overskud og glimt i øjet, som du svarede ham med! ❤️

 • Svar
  Cat
  9. april 2019 at 14:45

  Du var, efter min overbevisning, i din fulde ret til at ‘behandle’ ham, som du gjorde. Respekt herfra for din måde at tackle det på.

 • Svar
  Kimmie
  9. april 2019 at 15:01

  SÅDAN ! 💪🏻 Han var virkelig op ad bakke, og fordi man vælger at dele noget af sit på nettet, giver det ikke andre folk ret til at være ubehagelig. Trods der tegner sig en ret grim tindens 😳 at han så var helt forkert på den, var noget helt andet,

 • Svar
  Gitte
  9. april 2019 at 15:14

  Way to go Girl 👍 Man skal sku ikke finde sig i alt

 • Svar
  Rikke
  9. april 2019 at 17:31

  Hold nu kæft hvor du sej! Tror ikke jeg ville kunne ha klaret den situation på en så flot åben og imødekommende måde 🙏🏻

 • Svar
  Jane
  9. april 2019 at 17:40

  Jeg synes du er skøn, Line! Du har håndteret det perfekt! Og folk burde stoppe med deres ‘gode råd’, det er som om flere og flere mener, at lige netop de er klogere end alle andre – det er faktisk temmelig indbildsk!

 • Svar
  Gitte
  9. april 2019 at 18:20

  Intet mindre end fabelagtigt og fantastisk !! Sårn skal den skæres. Respekt for dig og din måde at håndtere det på. Jeg tror jeg havde brændt den største mastsikring, og havde sagt meget mindre diplomatiske og pæne ord. Hatten af for dig.!

 • Svar
  Vibe
  9. april 2019 at 18:22

  Du er så mega sej👏🙏 Elsker din måde at tackle ham på👌 Elsker at følge dig,☺️

 • Svar
  Naja
  10. april 2019 at 10:07

  Fantastisk måde at svare ham på.. Fedt at du holder en sober tone.. Respekt til dig ❤️

 • Svar
  Birgitte
  10. april 2019 at 10:32

  Det er super godt grebet an, både overfor Christian og Q der er lige som ham, tror alt er tilladt i smålighedens og ytringsfrihedens navn

 • Svar
  Sean Ingemann
  14. april 2019 at 20:45

  Jeg r godt nok målløs over den måde han opfører sig på.. Hvad helvdede bilder han sig ind… Jeg r rystet over at folk kan opføre sig samt skrive sådan.. Øv… Mvh

 • Svar
  Jette
  23. maj 2019 at 10:23

  En ting er at han er et umodent og ubehøvlet lille menneske. En anden, for mig voldsomt provokerende, ting er, at der er nogle kvinder som skriver til dig, at din måde at håndtere dette på, er SYND for ham!!! Jeg er målløs! Du gjorde det eneste rigtige, og oplever du lignende, så håber jeg du gør det igen??

Svar