Farvel til bloggen og min uddannelse – Line Hoffmeyer
Hverdagsemner

Farvel til bloggen og min uddannelse

Der har foregået en del i mit gøglerhoved den sidste måneds tid, og det har altså resulteret i en hel del ret fede forandringer, hvis jeg selv skal sige det.

For det første har jeg jo, som mange af jer har set på instagramse, takket ja til en plads på kandidaten i sprogpsykologi. Det lyder måske rimelig ok fint, og det er det sgu også, men jeg skulle altså lige hive en solid portion luft ned i lunger’en inden jeg trykkede ’Accepter’.

Jeg har nemlig gået rundt og bildt mig selv lidt på ærmet, at jeg nok var færdig med uni, når jeg om EN måned (say whaaat!) bliver Bachelor. Min motivation er bare gledet længere og længere ned i i en ret så dyb afgrund, og der er omtrent en kvart million ting, der har optaget mig mere, end uni har gjort det.

Så tanken om alligevel at skulle knibe numsen sammen i to år mere skabte lidt ambivalens i føleren. Men som jeg kom frem til, er det altså ikke uni som institution jeg er færdig med, måske mere bare litteratur og grammatik. Det var fedt på engelsk med en masse litteratur og grammalademadder, men da jeg startede på dansk, føltes det ærligt talt lidt som om jeg var i en form for rutsjebane, der var sjov nok at køre i til at starte med, men efter to år vil man godt prøve en anden, ikk’? Lets be honest, så sjov er Den gamle Rutsjebane i Tivoli heller ikke, og så vil man måske bare gerne op i Dæmonen, efter at ha’ kørt den i tre år.

Så nu glæder jeg mig bare til at starte på sprogpsykologi og prøve en ny funride!

Bloggen har også været årsag til et lille hav af mails, mange møder, ét af dem over en pasta-bolo med en sød og dejlig dame, der hedder Nanna , en snak med Ekstra Bladet, og en endelig opsigelse af min kontrakt med Bloggers Delight.

Jeg sagde faktisk, uden I vidste noget som helst om det, den kontrakt op i oktober. Det har ikke genereret noget for mig økonomisk at være hos BD, og så kunne jeg altså lige så godt arbejde på Maccen, som jeg kan sidde og krænge mine personlige ydmygelser ud på en blog, til 20.000 mennesker. Jeg var glad for Bloggers Delight som et startskud. De har et rigtig fedt netværk, de hjalp mig så godt i gang, og de holder nogle virkelig fede arrangementer for deres bloggerbitches, så man kan komme hinanden lidt ve’. For det er da ingen hemmelighed at en blog ellers er et kontor man er pænt alene på. Eller, vi er jo faktisk en del på den her blog efterhånden, men vi får jo ikke som sådan set hinanden i øjnene.

Nanna vandt mit hjerte med en bolo, og en snak om, hvad bureauet buzzanova kunne tilbyde. Nu er jeg her altså. Og jeg er ikke alene. Nogle af mine yndlingsmennesker, Johanne og Jesper, er her nemlig også og har været det i et stykke tid. Lise og Liv, som er de sødeste nordjyder (udover min egen familie) jeg nogensinde har mødt, og en masse andre flotte blogs er her også. Jeg er sgu ik’ alene, og det passer mig glimrende. Der er ikke mere linedansen.dk, til gengæld er der smæk på linehoffmeyer.dk. Og skulle I sidde og kede jer nok til at forvilde jer ind på min blog og af ren og skær uvane skrive linedansen.dk, så sørger den selv for at viderestille jer lidt endnu – så I skal i princippet ikke tage jer de mindste forholdsregler – der er sørget for jer! (Ja, den sidste bemærkning var mest til min mor og far, som måske er bloggens eneste læsere, der ikke kommer ind igennem instagram).

Bloggen har, som I måske allerede har bemærket, fået et smukt remake af buzzanova, med hjælp fra en jeg elsker højt.

Det er nemlig Lasses ældste og vildt talentfulde datter, der har lavet mit nye logo i toppen af bloggen. Jeg synes det er så fint, især fordi det er hende der har tegnet det.

Jeg synes altså ikke i skal spises af med hendes formåen indenfor bloglogo, så i kan tjekke hendes helt nye tegne-instagram, psockduck, ud. Der kan man også lige få sin imponade på over, hvor flot et engelsk den 16-årige har. (Den tidligere engelsk-studerende bonusmor, er ubegrænset stolt på alle områder).
Den her tegning, som hun lavede herhjemme for fem dage siden, synes jeg er pænt fucking flot, og nej, bare rolig – det forestiller ikke hendes bonusmor.

Jeg håber, I kan lide den nye blog. Jeg glæjer mig til at få fuld fart frem på den!

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svar
  Mari Samsø
  13. maj 2019 at 14:21

  Jeg er vild med dig og din blog. Jeg synes du er for vild Line. Keep it up. Lidt misundelig er man vel altid på den kække attitude og det sprudlende smil og væsen du er. Men hey – det er vi alle vel i bund og grund. Jeg lover at fortsætte med at følge med. 🙂

 • Svar
  Venterpaavinblog
  14. maj 2019 at 1:19

  Tillykke med det nye domæne samt header – og en tur i den nye funride of course ?. Håber ikké det bliver på dæmonmåden, det forløber – hvertfald ikke, nonstop ?.

Svar