Jeg har ingen kjole inden 12 timer før vielsen – Line Hoffmeyer
Lasse

Jeg har ingen kjole inden 12 timer før vielsen

Indeholder reklame

I lørdags skulle jeg jo til skrædder for sidste gang med kjolen, men i stedet valgte jeg i sidste øjeblik at ændre mening. Fordi jeg er som jeg er lettere skør i hovedet.

Jeg gider ikke gå i detaljer med den anden kjole, for det kan hurtigt lyde som om jeg er utilfreds, hvilket jeg absolut ikke er! Jeg har hele tiden været lykkelig for den forhandler jeg havde valgt, men jeg måtte i sidste øjeblik bare indse, at jeg ønskede mig en skræddersyet kjole efter min krop. Jeg har nogle lidt skøre proportioner, hvor min talje næsten er 30 cm. mindre en brystet, og derfor kunne jeg bare ikke helt slippe drømmen om en kjole der var syet præcist efter mine mål, og kun dem, især da jeg endelig kom indtil skrædderen og så hendes smukke håndværk hænge over det hele i lokalet. Jeg ved ikke hvordan jeg i mit liv kunne være sådan en heldig kartoffel at havne hos en skrædder, der godt gad finde alle de timer i sin kalender det kræver, at sy en kjole. Men det gjorde jeg. Hun tilbød med det samme jeg antydede det, at skrabe tiden sammen og bakse en af de hvide sammen til mig.

Det var sgu en svær beslutning, for kjolen kan først være klar dagen før mit bryllup. Men min mor og jeg kiggede på hinanden og blev enige om, at det jo for fanden var det jeg ønskede mig, og nu vi alligevel stod ved verdens sødeste skrædder, med den dejligste fornemmelse for, hvordan jeg kunne tænke mig tingene, kunne jeg simpelthen ikke sige nej.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg havde skrevet det her indlæg uanset hvilken løsning vi var kommet frem til, men det skal altså nævnes at Nina simpelthen har været så dejlig at foreslå et samarbejde. Hun har været skrædder i mange år, og arbejdet for store virksomheder i hele verden, men er først for to år siden blevet selvstændig, og hun kunne derfor godt bruge omtalen, så folk kan se hvor fantastisk hun er og jeg kunne godt bruge en skræddersyet kjole. Det er simpelthen så perfekt for alle. Og fortjener hun virkelig omtalen. Om jeg havde betalt fuld pris eller ej, så føler jeg at hun har reddet vores bryllup, well måske mest mig og min drøm om en skræddersyet kjole. Der er ikke noget omtale eller kærlighed, der nogensinde vil være nok til at vise, hvor taknemlig jeg er for det. Og sådan havde jeg haft det, om det var for fuld pris eller ej. Det skal lige siges, at hendes priser er virkelig fair, og slet ikke så tossede som jeg havde forestillet mig sådan en skræddersyet kjole ville være. Hvis du nogensinde skal benytte dig af en skrædder, så tag hen til Nina. Hun tegnede på fem minutter den smukkeste drøm af en kjole, som jeg ikke engang havde turde drømme om, og nu er hun altså igang med at sy den på rekordtid. Jeg kan ikke komme i tanke om et mere løsningsorienteret menneske, med så god sans for, hvad JEG ønskede mig, og hvad der passede præcist til min krop. I kan finde hende på instagram unde @buchcouture eller på hendes hjemmeside Buchcouture.dk

Nu skal hun altså sy min kjole på 13 dage, den bliver klar dagen før bryllup, så jeg må hælde maven helt op med is de næste to uger, og prise mig lykkelig for at Cerise-pigerne sørgede for at jeg havnede hos lige præcis Nina. Jeg tror virkelig ikke på, at der kan opstøves bedre, sødere, mere forstående og løsningsorienterede skrædder. Jeg glæder mig så meget til at se den, og til at vise jer den, og til at tage jer med i processen de næste dage.

Jeg tager til Jylland imorgen, så mit mærkeligt proportionerede korpus kan stå til rådighed for hendes nål og tråd i døgndrift de næste mange dage, og jeg glæder mig så meget.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svar
  Kirsten Arngod Nielsen
  13. august 2019 at 13:03

  Kære dejlige Line, Pøj, pøj med brudekjolen ❤️❤️❤️

 • Svar
  Signe
  13. august 2019 at 19:56

  Åh, hvor spændende! Det lyder jo så fedt ???

 • Svar
  Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer unik skræddersyet brudekjole
  2. september 2019 at 13:40

  […] Du kan læse om Lines beslutning om, at jeg skulle sy hendes brudekjole HER […]

Svar