Hvad så nu? – Line Hoffmeyer
Hverdagsemner Lasse

Hvad så nu?

Indeholder reklame for Boliga.dk

Det er nu en god måneds tid siden vi blev gift. I gamle dage ville det betyde, at det også var halvanden måned siden vi flyttede sammen. Der er vi sådan lidt mere vilde i det. Vi flyttede nemlig sammen på ganske ukristelig facon i efteråret 2016. Flyttede sammen gjorde vi måske ikke, jeg flyttede egentlig bare ind. Det kan godt være lidt underligt – det der med at flytte ind i et etableret hjem, der ikke som sådan er indrettet efter, at der skal en hel person med dertilhørende nips, møbler og toastmaskine ind.

Huset vi bor i købte Lasse i 2005 med sin ekskone, han har sidenhen boet i det med hende og kæresten der fulgte efter hans skilsmisse. Jeg er altså 3. Dame i huset, og selvom jeg har lyst til at sige, at jeg modsat de to andre, ikke skal nogen steder, så ville det være løgn. Jeg skal ikke nogen steder fra Lasse, men jeg skal nogen steder fra huset. Så snart min bankdame lige synes, at jeg må låne en mil selvom jeg er på S.U. Hallo, hvorfor har hun ikke allerede ringet helt uopfordret og tilbudt mig den? Jeg forstår det ikke.

Jeg skal lige ha’ et job og sådan noget voksenhalløj som jo er så populært i disse tider, men når det er i hus, så er vi ude af huset – og vi er allerede i gang på Boliga.dk. Det hus vi bor i nu, er ikke pænt langt fra min drømmebolig. Det giver måske sig selv, når nu det er ekskonen og Lasse der valgte det, og altså på ingen måde noget jeg har valgt. Derudover har det sgu også en anelse for meget patina til min smag. Vi er ikke så gode til at holde ved lige, og derfor er den ting vi måske er mest enige om, at vi skal have et super vedligeholdelsesfrit hus.

Vi bruger faktisk forholdsvist meget tid på, at browse the web. Holde os orienterede og forventningsafstemme. Det er sgu en ret svær ting at blive enige om, for man har jo nogle gang vidt forskellige holdninger til, hvad et hjem skal være – med undtagelse af, at det skal være nemt at holde. Det er altså med andre ord ikke en skid for tidligt at kigge rundt. Når jeg har det dersens job, så vil vi nemlig gerne bare rykke med det vuns! Og altså ikke først på det tidspunkt begynde, at kigge os om, og bruge en krig på at blive enige om alt andet end vedligeholdelse. Det skal helst være afstemt så vi er ready to getti spagetthi. Eller bare ready to move, men det rimer ikke og er en kedelig sætning.

Det er ikke kedeligt at kigge på hus. Vi overvejer jo pænt meget alting – både en byggegrund og et hus. Måske vi skal blive sådan nogle Nybygger-typer? Who knows! Det eneste jeg ved med sikkerhed, er at det sted vi altid havner er på Boliga.dk. Med min S.U og rundt regnede ingen erfaring på boligmarkedet, synes jeg det er voldsomme beløb at sidde at kigge på, og så er det sgu bare rart at kigge et sted, hvor der ikke er fis og ballade med tingene. Ingen skjulte dagsordner fra banker og ejendomsmæglere, som der ellers kan være på boligsites.

Derudover er der også ret fede features på Boliga.dk, som jeg ikke har set andre steder. Man kan f.eks. se om der er aften- eller morgensol på terrassen, hvilket jo er ret fedt. Jeg ved i hvert fald at jeg ikke skal bruge morgensol til en fløjtende fis – enten er jeg på mit nyerhvervede voksenarbejde eller også så kan du trygt vædde en ti’er på at jeg ligger og sover.

You Might Also Like

1 kommentar

Svar