Utilgivelige handlinger i et ægteskab – Line Hoffmeyer
Hverdagsemner Lasse

Utilgivelige handlinger i et ægteskab

Reklame for Cmore (Du kan i øvrigt lige klikke på linket for at få 5 ugers gratis prøveperiode)

Det er ingen hemmelighed at det er gået hen og blevet gedigent efterår i Danmark. Jeg hørte faktisk i radioen, at det havde været den vådeste oktober måned i Danmark, siden DMI begyndte at måle i tidernes morgen. Jeg har ikke facttjekket, for det her ikk’ en vejr app – men en pisse god guide til, hvad du kan fodre dig selv og dit fjernsyn med her i de kolde uger!

Min fornemmeste pligt om efteråret er at have helt igennem styr på seriemaratonsmulighederne. Og det har jeg bare. Selvom jeg er et kæmpe udadvendt menneske, der bare gerne vil foretage sig skide mange ting med skide mange venner, så har jeg et umætteligt behov for at opholde mig på sofaen når det regner. Egenlig også når det ikke gør. Jeg vil vurdere, at mit sofabehov steg cirka 200% efter jeg blev kærester med Lasse. Det er bare rart at ligge og se en serie sammen, uden at skulle være noget som helst andet for nogen, end tilskuer til sit TV.

Senest er vi gået igang med Peaky Blinders. Jeg ELSKER den, og det samme gør Lasse. Det er simpelthen bare vanvittigt godt. Ja, det er ikke super kontroversielt og banebrydende sagt – jeg har ikke opfundet den dybe tallerken ved at sige, at den serie er god, men der er nok en grund til, at vi efterhånden er et pænt stort kor, der kan stemme i på det udsagn. Lige ud over at jeg ind i mellem får et lille stik af et bodega-behov er den perfekt. Vi er snart ved at ha’ tygget os igennem de første 4 sæsoner, og jeg har da også lige kastet en anbefaling efter min single-veninde, der på ingen måde, skal snydes for at kukkelure lidt på en udspekuleret og bossy Cillian Murphy.

Vi ser den selvfølgelig på Cmore, fordi det lige som er det sted man kan se alle fem sæsoner, og vi skal ikke sidde dér med en kæmpe cliffhanger på sæson fire, og funderer over, hvad vi så skal gøre med vores liv, vel?

Jeg synes det er vigtigt i et monogamt forhold, at man ikke er en cheater. Man gør det fandeme ikke mod den anden. Det ville være en utilgivelig handling, hvis jeg cheatede på Lasse med Cillian Murphy. Så det kunne jeg selvfølgelig ikke finde på, så jeg ser kun serien når Lasse også er hjemme. Vi er fandeme loyale. Vi var for eksempel også hinanden 100 procent tro, hele turen igennem Game of Thrones, det vidner altså om stærk gensidig tillid og respekt. Den er i øvrig også på Cmore, hvis du af uforklarlige årsager ikke har set den.

Men altså. Jeg kan også godt lide at have noget for mig selv. Så jeg ikke falder i og cheater. Til aftener, hvor Lasse er ude og optræde, og jeg ikke skal ud og hamre bajer, fordi jeg skal på arbejde dagen efter. Det er jo ikke at cheater med en serie, hvis man aldrig foreslog serien som en fællesserie, vel? Man lader bare være med at foreslå den, og når han opdager man er igang med en fed serie, er det bare ærgerligt, Lasseboy, jeg har allerede set seks timer. Lad være med at indhente mig. For så kan man se den når man vil, uden partout at skulle vente på at ens meget loyale kæreste kommer hjem. Egoistisk men acceptabelt.

Jeg har selv set De Sjove Kvinder på Cmore, det klarede jeg på en enkelt aften – NEMT, for den var skide god, og indeholder blandt andet min dejlige ven Ane Høgsberg, som jo unægteligt bare er skide sjov i alt hvad hun foretager sig. Mu er jeg så gået igang med Mr. Mercedes – krimiserie skrevet af one and only, Stephen King. Jeg er fan af den allerede! Jeg er også en kæmpe krimi sucker, og hvis ikke det var fordi jeg for længst havde ædt mig igennem Dicte og Broen, som var det franske kartofler med brun sovs, sad jeg nok og så dem lige nu, frem for at skrive det her indlæg. (Pst., Det er tæt løb, men af de to er Broen bedst, hvis du kun skal vælge én, altså. Men det skal du heldigvis ikke på Cmore.)

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar